Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon tenyleg tetszem neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tenyleg tetszem neki vagy csak epp unatkozott?

Figyelt kérdés
Van egy srac akit edzesrol ismerek es mar az elejetol nagyon tetszik. Egy ideig intenziven szemezgettunk es mosolyogtunk egymasra aztan beszelgettunk egy ideig kb mindennap es eleg erdeklodo volt aztan egyszercsak abba maradt. Lehet hogy a nyar miatt? Iylenkor nincs edzes es nem talalkozunk mert amugy sem egy varosban lakunk! A vege egyepkent annyi volt hogy gyakorlatilag megbeszeltuk h szeretjuk egymast de azota semmi. Mindig kedves volt velem es sosem mondott vagy tett olyat amivel azt sugallnaa hogy kozombos felem. De nagyon nem is tett azert hogy magasabb szintre emelje ezt a kapcsolatot amit nem igazan ertek mert nem az a visszahuzodo fajta! Vajon ha ujra elkezdodik az edzes ugyanott folytatja ahol tavaly abbamaradt? ~D

2016. aug. 11. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:

"Vajon ha ujra elkezdodik az edzes ugyanott folytatja ahol tavaly abbamaradt? ~D"

Ha komolyan gondolná, akkor az edzésen kívül is foglalkozna veled. Még most is!

2016. aug. 11. 22:39
 2/2 anonim válasza:

Nos, nem igazán tudom hogy tetszel-e neki, de szerintem a szemezés, mosolygás ezekre kell, hogy utaljon. Mellesleg lehet, hogy csak nálad visszahúzódó, nem tudhatodXD Tehát, még meg is beszéltétek hogy szeretitek a másikat és azóta nem írt... lehet, hogy arra vár, hogy te lépjél valamit. Szerintem érdemes lenne neked írni valamit, nem muszáj ezzel kapcsolatban, majd utána szép lassan vezesd csak rá.

Sok sikert kívánok, hajrá!^^

C~

2016. aug. 11. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!