Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miröl lehet beszélgetni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miröl lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy szerelmes vagyok :-(

Sokszor vagyunk együtt, föleg mert osztály társak vagyunk.

Néha ketesbe vagyunk csak nem merek hozzászolni. Jóban vagyunk egymással csak nem tudok vele beszélgetni, a legutobb is csak addig jutottunk hogy "csa mizu- semmi" és itt vége.

Miröl lehetne beszélgetni??

2016. okt. 13. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért is vagy te szerelmes?
2016. okt. 13. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem is tudom!

Rabul ejtett a szeme, az arca, a személyisége.

2016. okt. 13. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Érdeklődj róla, mit szeret,mi a hobbija,filmekről, zenéről, sportról...konkrétan bármiről, hátha van valami közös pont. Viszont ha már most nem tudsz mit mondani neki, mi lesz később? Ha érdekel téged szedd kicsit össze magad :)
2016. okt. 13. 23:51
 4/7 anonim válasza:
Hát én az első barátomat úgy "csaltam magamhoz" hogy tudtam hogy szereti az animéket ezért elkezdtem mondo-t venni (ilyenekkel foglalkozó újság) oda is jött beszélgettünk is és a többi és a többi :D
2016. okt. 14. 00:13
 5/7 KecskeShajt újra! ***** válasza:
A sajtkészítés jó téma lehet. De a történelem, meg a filozófia is.
2016. okt. 14. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek Erwin Schrödinger macskás gondolatkísérletéről. Az osztrák fizikus zzel az érdekes kísérlettel kívánta szemléltetni a mikrovilágban uralkodó törvények hétköznapi szemlélet számára meghökkentő idegenszerűségét, azt, hogy a részecskék egyidejűleg több helyen, különféle állapotokban lehetnek. A gondolatkísérlet arra az abszurditásra mutat rá, hogy a macska élő vagy holt állapota attól függ, hogy megfigyeli-e valaki ezt az állapotot.

A kísérlet egyébként a kvantummechanika egyik alaptétele.

Vagy ha nem szereti a fizikát, beszélgethettek a tegnapi éjjel nappal budapestről.

2016. okt. 14. 02:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

:-)

2016. okt. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!