Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Facebookon a "jelölj" csoporto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon a "jelölj" csoportok mennyire jók ismerkedésre?

Figyelt kérdés

van ez az alekoszos, meg a "jelölj, lájkolj, ismerkedj" csoport, rengeteg aktív taggal.

a korosztály aki legaktívabb az a 12-23 közöttiek

mindegy nem írom le miről szólnak ezek a csoportok biztos ismeritek, viszont még sose jelöltem be innen lányt vagy valami, de elvileg mivel ők írják sokszor h írjunk rá meg jelöljük be, ezért elég könnyűnek tűnik itt az ismerkedés, ti erről mit gondoltok, van tapasztalatok erről?

2016. okt. 12. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi értelme ezeknek. Ostoba emberek, cigányok, ribik és frusztrált buznyákok használják, és ők sem ismerkedésre hanem hogy több ismerősük legyen.
2016. okt. 12. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ájfonos tiniribiket szeretnél magad körül tudni, akiknek a szókincse kifullad az "ok, szia, am, csá, hh" szavakban/kifejezésekben, akiket már mindenki látott melltartó nélkül, akiken már a helyi focicsapat minden tagja hétszer ment át, és minderre büszkék, akkor jó helyen jársz.
2016. okt. 12. 15:55
 3/7 A kérdező kommentje:

most nem szeretnék posztot linkelni onnan, de nem csak ilyenek vannak ott, pl van olyan poszt, hogy írd kommentbe a korod és aki lájkolja jelöld be, na most ide kb 100 lány ír, és elég sok típus van köztük ahogy nézem.

amúgy ezek az ájfonos ribis képek többségben fake képek, viszont tényleg sok cigány van itt ahogy nézem :D

2016. okt. 12. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
10-ből 5 kamu, és többségük idős csúnya férfi.
2016. okt. 12. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem különböznek azok semmiben. A normális lányok, nők nem egy "komiba a korod, aki lájkolja jelöld" poszt alatt akarja megtalálni az igazit.

2016. okt. 12. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
szia! én regnetegbe benne vagyok. fiukat szoktam bejelolnk,mivel lány vagyok,de csak nagyon ritkan,és megvalogatom. rengeteg a bekepzelt riban meg az ál fb.ha van kerdesed nyugodtan rám irhatsz:) 15l
2016. okt. 12. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
utolso voltam. bocsi,azt elfelejtettem, tarskeresesre semmi fele kepp!!!!!!!! baratkozasra is ritkan.sokan atbasznak...en is max unalombol nezem őket xD rohogni jokat lehet
2016. okt. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!