Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok lányokkal barátkozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok lányokkal barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt vettem észre, hogy lassan már nagykorú leszek, de még nem volt dolgom lánnyal. Többféleképpeen is lehet ezt érteni.

Nem tudok egyszerűen a lányokkal beszélgetni, barátkozni, pedig barátságos vagyok. Azt vettem észre, hogy annyira nem is kedvelnek és vonzódnak hozzám, lehet azért mert csendesebb és szerényebb fiú vagyok. Ennek ellenére pár fiú haveromat akik néha nagyképűek és bunkók, velük sokszor beszélgetnek, vonzódnak hozzájuk és kedvelik őket. Lehet hogy érettebb vagyok a korombeli lányoknál és ezért nem tudok nagyon barátkozni?

Még nem voltam szerelmes(értelemszerű, mivel nem ismerek lányokat), pedig szeretnék egy párkapcsolatot. Úgy látszik, hogy eddig kimaradt nekem a szerelmes és csajozós korszak. Kiszeretném élni a vágyaimat egy lánnyal. Ezt úgy értem, hogy komolyabb beszélgetések, csókolózás,tapizás,simogatás (persze ezeket mértékkel).

Tudnátok tanácsokat adni, hogy tudnék találni értelmes lányokat?

15F

2016. okt. 1. 23:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha rossz kategóriába írtam.
2016. okt. 1. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Ha olyanokkal fogsz barátkozni, akiknek tág a baráti köre, akkor sok új emberrel, köztük lányokkal is megismerkedhetsz. Persze a régiekkel is kell barátkozni, de igyekezned kell több barátot összeszedni. A többi meg majd jön magától. :)

2016. okt. 1. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Üdv az intelligencia világában...az ilyeneknek egyetemen lesz dolguk a lányokkal:D
2016. okt. 1. 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Lassan nagykoru leszel... Igen,3 ev mulva:D

Basszus,15 evesen hova sietsz? Ha jol sejtem,most kezdted a gimit. Hidd el,ha alapjaraton baratsagos vagy,a gimis evek alatt talalsz majd lanyt.

2016. okt. 2. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként az a gond, ha meg nem siet, akkor szüzet nem talál:'D Én is gimis vagyok, 15 éves, és a fél évfolyam már nem szűz.
2016. okt. 2. 14:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utolsó, az eléggé durva. Igen, szeretnék majd szűz barátnőt, mivel ez azt jelenti, hogy nem fekszik össze fűvel-fával és vár a megfelelő emberre.
2016. okt. 2. 18:26
 7/7 anonim válasza:

Ha a lányokat akit ismersz ilyen bunkók/nagyképűek jönnek be akkor ők sem lehetnek különbek...

Ezen ne őröld magad.

Élvezd az életet.

Egyszer mindenki megtalálja az igazit. :D

2016. okt. 2. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!