Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én így soha nem is fogok senkinek sem tetszeni?
Stréber vagyok, félénk és lapos a fenekem a mellem pedig kicsi. És sajnos nincs is ilyen nagyon cuki muki lányos személyiségem :'(
Külsõre annyit mondanék hogy átlagos, nem kiemelkedõen szép, de csúnya se. Nem vagyok se köver se sovány, inkább karcsú. Direk nem adok pontosabb leírást mert a fenti tényezõkkel van a gond :/
Fogok egyáltalán tetszeni így valakinek? :(
Az összes csaj tetszet már valakinek... csak én nem érdekeltem.még senkit és.sajnos a.személyiségem.miatt a lányok.közül is kilógok :(
Nagyabol mint a baratnom csak neki van segge meg nem streber de az nem szamit
A melled olyan amilyen ha nagyon zavar tehetsz bele szilikont a segged meg lehet nagyobb csak tenni kell erte guggolni sullyal es normalisan enni
Ha a strébert úgy érted, hogy szeretsz tanulni, akkor ez már egy nagyon pozitív pont. Az pedig ha kicsit másabb a személyiséged és kitűnsz a többiek közül előny szerintem, nem hátrány.
Ne aggódj, rád fog találni a szerelem. :)
Ezzel tobbnyire egyedul vagyok, de nekem kifejezetten a laposabb lanyok az eseteim es barmilyen kevesen osztjuk ezt a velemenyt meg igy igy vagyunk egyparan. Mivel az alakodrol tobbet nem tudunk ezert az hanyagoljuk. A szemelyiseged meg olyan amilyen. Senki kedveert ne akarj megvaltozni mert lesz valaki aki elfogad es igy szeret teged.
Es ha adhatok egy tanacsot: maradj pozitiv es ne idegeskedj ezen. Az optimizmus mindig jol jon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!