Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is fura vagyok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is fura vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
A napokban az egyik fiú barátom, azt mondta fura vagyok, és elkezdtem gondolkozni ezen. A legfőbb tulajdonságaim alapján, most már én is kezdem azt hinni. Tulajdonságaim: Nagyon élénk fantáziám van, pesszimista, lómániás, határozatlan, céltalan, kissé kelekótya, vicces, jó tanuló, nagyon őszinte,zárkózott, bátor de mégis bátortalan, minden hülyeségben benne vagyok, egy picit szemtelen, szeretek sportolni, érdekelnek a nyomozós sorozatok (Dr. Csont) néha bunkó, megértő, mindenki búját baját meghallgatom és segítek is, mindig a lehetetlent akarom. Ezek alapján szerintetek is fura vagyok? Ti barátkoznátok egy ilyen lánnyal? Elsősorban fiúk válasza érdekelne, de mindenki válaszára kíváncsi vagyok.

2016. szept. 25. 09:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
Álom lány számomra.
2016. szept. 27. 23:21
 12/13 anonim válasza:
Nem fura! Sőt bejön
2016. szept. 28. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
BONES (Dr. Csont) forever <3 Amúgy szerintem nem vagy fura, én is odavagyok az ilyen krimikért, és még se a barátom, se a barátaim nem mondták, hogy "fura" lennék. Inkább különleges, nekem szimpatikus a személyiséged, most fiúként nem tudok nyilatkozni, mivel lány vagyok, de szerintem nagyon rendeben vagy, nem olyan, aki futószalagról jön :) Én biztosan barátkoznék veled, néhány dologban még hasonlítunk is. Attól függ, milyen a környezeted, ha olyan, mint egy apáca zárda, nehezebb lehet érvényesülni ilyen néha paradox tulajdonságokkal (bunkó-megértő, például ezek is ütik egymást)de semmiképpen nem vagy fura. Mondjuk, attól függ, kinek mi a fura. Lehet, nem akart ezzel megbántani, csak a sokszínűségedre ezt a szót találta.
2016. okt. 10. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!