Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, hogyha egy lány fura?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogyha egy lány fura?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, hosszú a hajam, és vékony vagyok. Szeretek másokkal beszélgetni, de kevés barátom van, csendes vagyok és egyedi a stílusom. Éppen ezért nem öltözködöm úgy mint a legtöbb korombeli lány.

Viszont ott van mellette, hogy picit nemnormálisnak tartom magam, nem közelednek felém, mert csendes vagyok, azt hiszik visszahúzódó és hiába közeledek másokhoz.

Egy fiúval meg akartam ismerkedni, de ő nem akarr velem. Gondolom ezért, mert furcsa vagyok. Ilyen sokat számít, ha valaki az? Fiúk, ti járnátok ilyrn lánnyal?

2016. jan. 20. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én járnék!:)

20F

2016. jan. 20. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal izgalmasabb mint egy átlagos.Kapsz majd sok privát üzit félénk fiúcskáktól.
2016. jan. 20. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Mivel én is így látom magamat, hogy egy kissé talán visszahúzódóbb vagyok, mint a többi korombeli srác, ezért szerintem egyáltalán nem gáz.. :) És igen, én pl. járnék egy ilyen lánnyal.. :D

18/F

2016. jan. 20. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem gáz,én járnék:De 18/f
2016. jan. 20. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A barna kabát esete. Ha kimész a városba (tök mindegy, hogy az ország melyik részén) nagyjából abban az idősávban amikor a kordbéliek mozognak, akkor biztosan fogsz látni elvonulni néhány korod béli lányt, ugyan abban a zöldes-barnás színű kabátban (vagy ahhoz nagyon hasonlóban) ugyanabban a stílusban, frizurával, és gyakran magukra erőltetett egyen gondolkodásmóddal.

Ugyan olyanok, nehéz őket megkülönböztetni. Mint egy rakás nyúlsz@r. Van különbség, de elenyésző. Ez abszolút nem érdekes egy fiúnak. De ha egy szép lány kisit ki lóg, és visszahúzódóbb is (értsd: nem ügyeletes partycsaj), és van hozzá egy személyisége, amit felvállal, mivel nem áll be a sorba, sokkal érdekesebb.

Légy büszke magadra! A saját utadat járd, és ne azt amit az aktuális trend kijelöl neked. :D

20F

2016. jan. 20. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Leírás alapján semmi fura nincs benned.
2016. jan. 20. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:

én nagyon is járnék

15/f

2016. jan. 20. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tunsz furanak.
2016. jan. 20. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is fura lánynak tartom magam és szerintem nem gáz! ;)
2016. jan. 20. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Én még büszke is vagyok rá, hogy fura vagyok. :P Neked is lenne rá okod. Legalább nem vagyunk valami divatzombik, akiknek minimális az egyénisége, és a "barátnőik" előtt sem merik felvállalni önmagukat. Az ezekhez hasonló partvisfejű fiúcskáknak biztos nem kéne egyikünk sem, de normális fiút simán találhatsz, értékelni fognak... :D Mondjuk öltözködés alapján nem biztos, hogy ítélnék. Van pár barátnőm, akikről a külseje alapján azt hinné az ember mai tömegcikkek, közben jó fejek... :D Nike Air Force 1 cipőm nekem is van, mondjuk fekete, na meg én azért vettem, mert tetszik, a divatot sosem követtem... :D A keki kabát szintén jól néz ki, sőt, nekem a stílusomhoz is illene, de olyan már csak azért sem kell, mert szinte mindenkinek olyan van ebben a korosztályban, inkább mászkálok terepmintásban... :D Meg ítélek tekintet alapján, az árulja el a legtöbbet. De ezeknek a plázaizéknek az is szinte egyforma... xD 17/L
2016. jan. 21. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!