Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, hogyha egy lány fura?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogyha egy lány fura?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, hosszú a hajam, és vékony vagyok. Szeretek másokkal beszélgetni, de kevés barátom van, csendes vagyok és egyedi a stílusom. Éppen ezért nem öltözködöm úgy mint a legtöbb korombeli lány.

Viszont ott van mellette, hogy picit nemnormálisnak tartom magam, nem közelednek felém, mert csendes vagyok, azt hiszik visszahúzódó és hiába közeledek másokhoz.

Egy fiúval meg akartam ismerkedni, de ő nem akarr velem. Gondolom ezért, mert furcsa vagyok. Ilyen sokat számít, ha valaki az? Fiúk, ti járnátok ilyrn lánnyal?

2016. jan. 20. 16:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Valóban :D köszönöm, hogy válaszoltatok :)
2016. jan. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!