Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon átlagon aluli vagyok vagy csak önbizalmat kéne gyűjtenem?
Nem a külsőmről fogok ódákat zengeni, mert az felesleges. A belsőm most fontosabb.
Szóval, szerintem azért lányos vagyok, bár nem hisztizek, ha letörik a körmöm, vagy kócos leszek. Szeretek játszani, ami inkább kicsit fiús tulajdonság. Nagyon félős vagyok, olyankor pedig bújós. Makacs vagyok, és sokszor össze lehet velem veszni, de ahhoz valami fontosabb téma kell, amibel el lehet mélyedni.
Elvileg kicsit másképp látom a világot, mint mások, de ez inkább gondolkodás kérdése. Kicsit "régimódi" vagyok, mivel nem feküdnék le senkivel 2 hét után és mondogatnám neki 3 nap járás után, hogy örökre szeretni fogom, aztán a másik héten már mással járnok. (Tisztelet a kivételnek.)
Bármiről el lehet velem beszélgetni, viszont mindenről megvan a saját véleményem és azt ki is mondom. Sok mindennel zavarba lehet hozni, amitől sajnos nem kicsit pirulok el. Imádok aludni, de azért lusta se vagyok, mert ugyanúgy szeretek sportolni is, csak válogatós vagyok. És nagyjából ez lennék én. Szerintem teljesen átlag alatti vagy maximum átlagos vagyok, de van aki mondta már, hogy csak egy kis önbizalom kéne és nagyobb sikerrel járnék a pasizással kapcsolatban.
Teljesen átlagos vagy "belülről".Legalábbis annak írod le magad,szóval más is így fogja látni.
Fontos a belső,de a külső is a srácoknál.Amolyan 50-50.
(Kérdésedre válaszolva;nem,nem vagy átlagon aluli.Létezik egyáltalán ilyen?Mindenki más...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!