Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
Szeretek viccekődni, de sokszor félre értik, viszont mindig azt hiszik, hogy bántásbol csinálom pedig nem. Őszinte vagyok, nem szeretek veszkedni. Nem mindig vagyok túl diszkrét, és sokszor figyelmetlen is vagyok ha nagyon on fáradt vagyok. Van mikor lusta vagyok de elvégzem a feladataimat. Szeretek sokat játszani számítógépen. Szeretek még olvasni,fényképezni, zenét hallgatni,különbőző filmeket nézni. Kevés barátom lenne de bennük azért eléggé megbízok :)
Vélemény?
2016. szept. 23. 15:26
1/6 anonim válasza:
Nekem tetszel :) Vagyis a leírtak alapján..
Ha akarsz írhatsz
Ja tényleg hány éves vagy?
14/l
2/6 anonim válasza:
Belsőre nincs veled semmi baj, de a külső is számít vonzalom szempontjából.
3/6 anonim válasza:
Leírtál most engem. Ha fiú lennék
5/6 anonim válasza:
Asszem valaki leírta a helyzetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!