Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyek tovább vagy hagyjam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyek tovább vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit gyakran látok a buszmegállóban , és nekem nagyon bejön. Sosincsen vele senki, mindig magában van, ha sokan vannak a buszmegállóban akkor is mindig a legritkásab helyen áll. Már messziről sugallt róla hogy hallgatag, csendes természetű. Ma hosszas vívódás után rávettem magam hogy odamenjek beszélgetni hozzá. Már rögtön nagyon zavarban lehetett, vagy nem tudom hogy, de amikor csak a nevét kérdeztem akkor néhányszor körbenézett, majd néhány másodperc múlva mondta ki csak a nevét. A válaszai nagyon nem voltak határozottak, itt megerősödött bennem a tudat hogy félénk is. Amikor megkérdeztem hogy van e barátja , akkor mondta hogy "nincsen , deeee neem"-el válaszolt elég nyögvenyelősen.

most nem tudom hogy küzdjek e érte, vagy hagyjam az egészet. Kapcsolatok terén egyáltalán nincs tapasztalatom, se általánosban nem sok lány volt, most meg fiúiskolába járok, szóval még beszélni se szoktam lányokkal.

F/17

2016. szept. 22. 16:12
 1/2 anonim válasza:
azert all tavol a tomegbol, mert nem szereti a tomeget. szerintem egyaltalan nem vagyott arra, h barki is oda menjen hozza. de neked kell erezned, h mennyire volt baratsagos veled, de szerintem nem erdekled.
2016. szept. 22. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Mennyé apám. Lehetőség szerint nyelvtanórára.
2016. szept. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!