Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nem szeretik az okos lányokat? 17/l
Nem, boccs. De téged szeretlek :D
17f
Az okos elég viszonylagos fogalom.
Okos = jól informált, tájékozott valamilyen területen.
Mindenes emberek nincsenek.
Minél több területről szerzel ismereteket, annál jobban megoszlik az ismeretszerzésre fordítható idő. Tehát ha sok területen okos valaki, akkor annak a személynek valójában egyik területen sincs igazán nagy ismerete.
Tehát a kérdés az, hogy te mely területen vagy okos? :)
Hogyha egy srácot az zavar, hogy egy adott területen a Te ismereted több, akkor az bánthatja a srác önbecsülését és igen, ez esetben lehetsz taszító valaki számára.
Nem mindegy mit értünk okos ember alatt. Főleg úgy, ha önmagáról kijelenti valaki, hogy Ő okos :)
A legjobb szó egyébként szerintem az, hogy "értelmes", mert ebben a szóban benne van az, hogy "értelem".
Ez szerintem azért fontos, mert lehet, hogy valaki okosnak nevezi magát, mert mondjuk ismeri a költőket csak épp nem olyan területen dolgozik, ahol van értelme ismernie a költőket :D Tehát az okos szó eléggé értelmetlen :P szerintem.
Szia :D Írhatsz!
20/F
Utálom a hülye lányokat. :D
A hülye lányokkal csak baszni lehet ami jó de hogy nem tud hozzaszolni semihez se az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!