Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért érzem magam szerencsétlenek hogy 17 évesen még nem volt barátom?
Nehogy rá hallgass a #11-re ő csak egy perverz :D
amúgy nemtudom hogy mia baj veled :D
És írj nekem egy privátot :DD
17F
Kedves #13 nem vagyok perverz és nem hinném hogy bárki olyan választ tudna adni a kérdezőnek ami megfelelő, úgy hogy közben nem ismeri. Ezért kértem a hangüzit és a kèpet mert ezekből rengteg információt le lehet szűrni amivel egyből pontos válszt lehet adni, ellenben a te válaszod erőssen ismerkedő jellegű.
Köszönöm további eggyüttműködésedet.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem szívesen küldenék magamról képet, sem hangüzenetet, lehet, sőt biztos hogy így kb lehetetlen megítélni de nem szeretnék ismerősbe botlani
Majd jön valaki, akivel nagyon megfogjától egymást. :)
Én is erre a pillanatra várok, majd idővel előkerül biztosan. :D
Van olyan amikor "rámjön az 5 perc" és csak ez jár egy rövid időn keresztül a fejemben, hogy mekkora b....sz vagyok, de szerintem nem maradok le semmiről, max. néhány r...c-ról. :D
Nekik meg tudom, hogy nem az érzelmes, figyelmes srácok kellenek, hanem a b***k, így nem is vonz a csalódás.
Sok szerencsét, hogy megtalált! :P
16/f
Na pont ez az a hozzáállás ami ellen vagyok kedves #16 mert (szerintem) a lustaság és ezzel egy kapaban a beletörődés semmittevés a leg rosszabb dolog a világon és amit #16 mond az pont azt jelenti hogy TÖRŐDJ BELE hogy nincs pasid és várj 1000 évet majd beszáll az ablakon..... legyél LUSTA és NE TEGYÉL SEMMIT hogy elérd amit akarsz
Éppen ezért és mert gondolom kívánod is, tegyél érte hogy jobb legyen: járj edzeni, járj el többet ismerkedni barátokkal, tanulj meg új dolgokat, menj, csináld
(Egyébként én szoktam gondolkozni a problémáimon és minő meglepő szinte mindnek a gyökerét vissza tudtam vezetni a Lustasághoz)
17#
Pont, hogy nem vagyok lusta meg ilyenek, járok edzeni, gitározok, egyéb. :D
Nem törődöm bele, de minek fussak a sok kislány után, ha nem vagyok páwa? :)
Magyarázd el kérlek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!