Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Miért érzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért érzem magam szerencsétlenek hogy 17 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Meg úgy általában nem nagyon van olyan hogy kavarok valakivel meg írogatunk meg ilyesmi. Normális lány vagyok amúgy meg minden, mások szerint nem vagyok csúnya sem, de kicsit zárkózottabb vagyok, de ez is attól függ, hogy milyen emberrel találkozom. Ha elmegyek valahova, fesztiválra vagy ilyesmi helyre (amúgy nem vagyok nagy bulizós típus, koncertre járok ritkán, meg néha fesztiválra ugye), akkor ott sokszor van, hogy valaki ismerkedne, táncolunk (sokszor még csak nem is részegek, szóval nem feltétlenül a sör hatása csak :D), de aztán sose lesz belőle semmi. Miért van ez? Ahogy elnézem barátnőimet, annyira úgy érzem, hogy szeretnék valakit :/ 17/l

2016. szept. 6. 21:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Küld egy hangüzit amiben erről beszélsz meg magadról és egy képet, 70% -al többet fogok tudni mondani neked mint amennyit a kérdés alapján tudnék
2016. szept. 7. 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:
En ugyanigy voltam, mint te! Aztan varatlanul meghivtak egy sutogetesre, ahol nem ismertem a tarsasag felet. Masnap mar a mostani parommal beszelgettem:) En is 17 voltam, nem voltam sosem bulizos-ivos. Neha par koncert mev fesztival, ha itt van a varosban. Nekem is o az elso:) Akkor jon hidd el mikor nem szamitasz ra!
2016. szept. 7. 17:41
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

Nehogy rá hallgass a #11-re ő csak egy perverz :D

amúgy nemtudom hogy mia baj veled :D

És írj nekem egy privátot :DD

17F

2016. szept. 7. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

Kedves #13 nem vagyok perverz és nem hinném hogy bárki olyan választ tudna adni a kérdezőnek ami megfelelő, úgy hogy közben nem ismeri. Ezért kértem a hangüzit és a kèpet mert ezekből rengteg információt le lehet szűrni amivel egyből pontos válszt lehet adni, ellenben a te válaszod erőssen ismerkedő jellegű.

Köszönöm további eggyüttműködésedet.

2016. szept. 7. 18:20
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Nem szívesen küldenék magamról képet, sem hangüzenetet, lehet, sőt biztos hogy így kb lehetetlen megítélni de nem szeretnék ismerősbe botlani

2016. szept. 7. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Majd jön valaki, akivel nagyon megfogjától egymást. :)

Én is erre a pillanatra várok, majd idővel előkerül biztosan. :D

Van olyan amikor "rámjön az 5 perc" és csak ez jár egy rövid időn keresztül a fejemben, hogy mekkora b....sz vagyok, de szerintem nem maradok le semmiről, max. néhány r...c-ról. :D

Nekik meg tudom, hogy nem az érzelmes, figyelmes srácok kellenek, hanem a b***k, így nem is vonz a csalódás.

Sok szerencsét, hogy megtalált! :P

16/f

2016. szept. 7. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Na pont ez az a hozzáállás ami ellen vagyok kedves #16 mert (szerintem) a lustaság és ezzel egy kapaban a beletörődés semmittevés a leg rosszabb dolog a világon és amit #16 mond az pont azt jelenti hogy TÖRŐDJ BELE hogy nincs pasid és várj 1000 évet majd beszáll az ablakon..... legyél LUSTA és NE TEGYÉL SEMMIT hogy elérd amit akarsz

Éppen ezért és mert gondolom kívánod is, tegyél érte hogy jobb legyen: járj edzeni, járj el többet ismerkedni barátokkal, tanulj meg új dolgokat, menj, csináld

(Egyébként én szoktam gondolkozni a problémáimon és minő meglepő szinte mindnek a gyökerét vissza tudtam vezetni a Lustasághoz)

2016. szept. 7. 22:30
 18/18 anonim ***** válasza:

17#

Pont, hogy nem vagyok lusta meg ilyenek, járok edzeni, gitározok, egyéb. :D

Nem törődöm bele, de minek fussak a sok kislány után, ha nem vagyok páwa? :)

Magyarázd el kérlek. ;)

2016. szept. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!