Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak így barátnőt?
Figyelt kérdés
Bulizni nem járok.Barátom se sok van.Aki van,az is olyan,hogy egy szót se tud szólni magától,akárhova hívom,nem jön el.Idén leérettségiztem.Eddig gimibe jártam,ahol találkoztam lányokkal.Volt,hogy flörtöltem is,de végül az én hibámból nem jött össze.Most viszont már OKJ-n tanulok,ahol csak fiúk vannak.Lányokról még hírből sem hallok.Gyakorlatilag nem ismerek lányokat.Ez engem nagyon zavar.Nagyon vágyok már efy kapcsolatra és kicsit szeretethiányos is vagyok.Hogy törjek ki ebből a helyzetből?18/F2016. szept. 2. 21:31
1/4 anonim válasza:
keres új barátokat, és kérd meg őket, hogy mutassanak be az ő barátaiknak. Kezd el sportolni, járj valami közösségbe, stb.
2/4 anonim válasza:
1. Annyi eszed lehetne h egyetemet, és ottani szakot úgy válasz h megnézed van-e elég jó csaj.
2. Annyi szórakozóhely van még egy névtelen faluba is h az hihetetlen.
3. Sétálsz városba plázába nem hiszem el h nincs 1 csaj se bár tény nemtom hollaksz de valahogy kétlem.
3/4 anonim válasza:
Hát igen így valóban nem könnyű.Keress egy olyan hobbit ,amin pl lányok is résztvesznek.Én pl lány vagyok HIp-hopozom és nálunk az egész tánc iskolában 1 db fiú van ,amikor versenyekre megyünk ,akkor is főként lányok vannak pedig ez egy fiús tánc és az ilyen csoportokban még jó csajok is szoktak lenni.Vagy menj el diákmunkára hétvégén pénzt is és barátokat is szerezhetsz. :)
4/4 Mihály Karpati válasza:
Szerintem űztek valamilyen sportot, ahol nincs sok fiú, viszont annál több a lány... A tánc lehet ilyen, meg a lovaglás... Mind a két helyen jol lehet ismerkedni: az egyiknek felkered, a másiknál meg meghívod egy setalovaglasra, vagy csak segítesz neki...a lényeg, hogy egyutt legyetek, megismerjetek egymást es legyen valami közös téma...;) sok szerencsét!!;) 15 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!