Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? 19/f
Miért mondják a lányok,hogy a külső nem számít,csak a belső a fontos?
Pedig ha nem vagy kigyúrt,jóképű,akkor jóformán esélyt sem adnak.
Így mégis,hogy akarják megismerni a belső tulajdonságait valakinek?
Értem,hogy kell egy alap szimpátia,de a mai tini lányok 90%-ra igaz,hogy a kűlső a fontos.
19/f
valóban fontos a külső, de a legtöbb amit ők megnéznek egy ilyenben, hogy legyél ápolt, legyen jó öltözéked, belőve a séró esetleg, tehát nem ilyen veleszületett dolgok.(így máris sokkal több lány fog végighallgatni) Utána meg már csomó belső tulajdonságoddal is le tudod őket nyűgöznöd.
Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy azok fogják állandóan a külsejükre a dolgot, akik belül nem biztosak magukban.:D Növeld az önbizalmad
Az ápoltság szerintem alapvető dolog,a hajam ha edzèsre,vagy ha kondizni megyek akkor bevan lőve,ha dolgozni megyek akkor nem,szerintem az öltözékemmel nincs baj.
Én úgy veszem észre sokkal többet számít nekik,hogy mennyire vagy jóképű;izmos stb...
Nem vagyok sem kigyúrt, sem jóképű, és bármilyen hihetetlen gazdag sem. Mégis több esélyt kaptam már szerintem, mint amennyit megérdemeltem volna, csakhát a legtöbbet elszúrtam...
Szóval szerintem nem feltétlenül a külső számít a lányoknak, hanem az első benyomás.
Szerintem ez a fiúk többségére is igaz, hogy a külső számít nekik. De azért vannak olyan lányok és fiúk is, akiknek a belső fontosabb.
18/l
Ne általánosíts! De ebből a szempontból a fiúk is ezt csinálják.
Igen , fontos a külső de mindenkinek más jön be. Csak rossz helyen keresel. Első találkozásra mindenki külsőre ítél , te is , én is mások is. Még akkor is ha nem akarja beismerni. Ez változhat később. Miután megismerted jobban az illetőt. Ez szerintem rengeteget változtathat azon , hogy hogyan tekintesz rá.
Hát éb elsőre sem azt nézem,hogy,hogy néz ki a lány,sokkal fontosabb már elsőre is,az hogy normálisan lehessen vele beszélgetni,akár mennyire is hihetetlen nekem a külső mindíg másod rangú.
Szokták mondani:
"Ne a borítojáról ítéld meg a könyvet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!