Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ekkora reménytelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ekkora reménytelen ember vagyok? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok! Röviden annyi hogy néha hétvégente beszívok, (rendes füvet, nem herbál, meg ilyen szarok)és eddig 2 barátnőm volt ,az egyik sem tudta ezt elfogadni .(de én azt fogadjam el hogy ők leisszák magukat mert az tök normális :D amúgy én alkoholt nem sokszor iszok, max 3x egy évben) Na de igazán nem is ez a lényeg ,hanem hogy akárhány lánnyal beszélgetek/ismerkedek, egész jól ki jövünk egymással amíg el nem mondom nekik hogy szívok.. Utána már én egy rossz ember vagyok és úgy állítanak be mintha valami nagy drogos lennék, pedig az alkohol sokkal veszélyesebb, de azt elnéznék ha piálnék, szóval nem nagyon értem a logikát :D Mi a véleményetek erről nektek lányok?

17/F

2016. szept. 1. 17:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg tetszene egy srác nem érdekelne ha néha füvezik(de csak ha nem függő).
2016. szept. 1. 20:03
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
"pedig az alkohol sokkal veszélyesebb" pedig a szomorú igazság az, hogy ez igaz
2016. szept. 1. 20:04
 13/28 anonim ***** válasza:
45%

Más ember is tud lazítani, mégsem fűvel teszi.

Na, hogy csinálják?

A lányoknak igazuk van.

2016. szept. 1. 23:12
 14/28 anonim ***** válasza:
29%

Hát felőlem úgy teszed magad tönkre ahogy akarod,de az fontosabb h szívj mint egy barátnő???

Ezt nem tudom meg érteni...

17/L

2016. szept. 3. 09:50
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Nyugodj meg, ha majd jön egy olyan lány aki többet jelent akkor majd rá jössz melyik is a fontosabb :)
2016. szept. 3. 10:52
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Hmm, merre laksz??
2016. szept. 3. 12:01
 17/28 anonim ***** válasza:
80%
Nekem eddig két pasim füvezett, azt mondtam nekik hogy amég nem akarnak engem is rá venni addig nem érdekel.
2016. szept. 3. 12:02
 18/28 anonim ***** válasza:
18%

Hát, amíg nem leszel függő, teljesen okè, egyszer vagy kètszer talán èn is csatlakoznèk, mert majd ki akarom próbálni úgy is, ès èrdekelnek az új dolgok.

15/L

2016. szept. 3. 17:18
 19/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell túlparázni ezt a kérdést. Sportolók,színészek,feltalálók,tudósok,írók,festők is toltak magukba mindenféle cuccot. Ez teljesen evidens. A lányokkal meg azért nem jön össze mert válogatós beképzelt és képmutató mindegyik.Tisztelet a kivételnek.
2016. szept. 3. 17:32
 20/28 anonim válasza:
57%

Nem értem ezeket az embereket... Haver, a mariskától nem leszel függő, nincs kártékony hatása, egyszerűen csak ellazulsz. Szerintetek, ha annyira káros lenne, miért legális pár országban? Kérdezőnek: Ha megtalálod AZT a lányt, vagy ő fogja elfogadni, vagy te fogod letenni a spanglit érte. De emiatt csak az fog elhagyni aki nem járatos a témában, és csak annyit tud szajkózni, hogy "ó

, mekkora drogos b*zi vagy mert szívsz." Tesó, toljad nyugodtan de csak mértékkel, és a szintetikusba ne menj bele!

2016. szept. 3. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!