Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ekkora reménytelen ember vagyok? :D
Sziasztok! Röviden annyi hogy néha hétvégente beszívok, (rendes füvet, nem herbál, meg ilyen szarok)és eddig 2 barátnőm volt ,az egyik sem tudta ezt elfogadni .(de én azt fogadjam el hogy ők leisszák magukat mert az tök normális :D amúgy én alkoholt nem sokszor iszok, max 3x egy évben) Na de igazán nem is ez a lényeg ,hanem hogy akárhány lánnyal beszélgetek/ismerkedek, egész jól ki jövünk egymással amíg el nem mondom nekik hogy szívok.. Utána már én egy rossz ember vagyok és úgy állítanak be mintha valami nagy drogos lennék, pedig az alkohol sokkal veszélyesebb, de azt elnéznék ha piálnék, szóval nem nagyon értem a logikát :D Mi a véleményetek erről nektek lányok?
17/F
#1 köszönöm a választ! :)
#3 én keresek csak nem olyan könnyű találni :D A közelemben vannak páran akit ismerek, de ők csak barátok:) És nem nagyon tudom hogy hol keressem őket :D
Csak "barátságból" éltem annó együtt másfél évet egy lánnyal közös albérletben nyitott kapcsolatban , nem bántam meg :) , igaz a mondás hogy mindig megtalálja a zsák a foltját :)
Viszont az is igaz hogy maradj a füvezésnél , attól nem lesz bajod . És az is hogy az sem kötelezö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!