Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik ilyen lany? Vagy csak almokban.
Figyelt kérdés
Szeret sportolni, erdeklik a tudomanyok, szep, karcsu, nem flegma, kalandvagyo, bevalalos... Vagy ne is keressek ilyen lanyt, mert eselytelen? 16F2016. aug. 31. 09:47
21/24 anonim válasza:
Ha ugyan ilyen arcoskodást fogsz előtte is produkálni, akkor tutira ott fog hagyni téged a bántaba. Azt hiszed, hogy tökéletes vagy, közben csak egy hülye kis nethuszár. Lehet, hogy gyúrsz, tök jók a jegyeid, de van egy eléggé htárnyos helyzetű tulajdonságod, ami szerintem rosszabb, mint az önbizalom hiány másoknál. Attól, hogy azt mutatod, hogy milyen tökéletes vagy és ezt is próbálod magadba túkolni, csak el fogod üldözni magad mellől az embereket...
22/24 anonim válasza:
Ha nem Márk vagy akkor nekem nem vagy tökéletes.
23/24 anonim válasza:
Jelentkezem!
De azt fogd már fel, hogy mindenkinek más a tökéletes. :D
Nekem például a bizalom többet számít, mint hogy hányas az átlagod... :D
24/24 A kérdező kommentje:
Gondolom nem ez a flegmatikus onbizalomszeruseg :D
2016. szept. 3. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!