Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha túl szégyenlős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl szégyenlős vagyok a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy 18 éves vagyok, de még nem volt barátom. Egyrészt nem akartam siettetni a dolgot, amíg nem találom meg a nagy őt, másrészt félénk is vagyok. Most viszont megismerkedtem egy fiúval és ha mindez igaz, kölcsönösen tetszünk egymásnak. Soha nem éreztem még így senki iránt. Ő végig kezdeményező volt felém, kedves, törődő, és én is igyekeztem, tényleg, de egyszerűen sokszor leblokkoltam, szégyenlős voltam a társaságában. Volt, hogy odaült mellém, én viszont meg sem tudtam szólalni, úgy izgultam. Rosszul érzem magam emiatt, félek, hogy elbizonytalanítottam esetleg. Eldöntöttem, hogy változtatok és ezúttal én kezdeményezek, írok neki, de nem merem megtenni. Valahányszor megtenném, előtörnek a kétségek. Szerintetek mit tegyek? Akár egy kis bátorítás is jól esne. :) Nem szeretném, hogy elúszna egy lehetőség a gyávaságom miatt.

2016. aug. 31. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:

ha egyértelmű hogy tetszel neki, nincs mitől félni.

amugy meg arra gondolj, mi vesztenivalód lehet? ne legyél túl nyomulós, bár ettől nem féltelek, de ha ilyen maradsz akkor nem sokat fogsz elérni, de szerencsére erre rájöttél. szóval írj csak neki. hívd el találkozni és beszélj akár a legegyszerűbb dolgokról, mit csináltál a nyáron, aztán kérdezz vissza. így szépen lassan megismered teljesen és ha tetszik, kezdődhet a kapcsolat

2016. aug. 31. 00:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám, hogy számomra egyértelmű, bár ez talán azért van, mert elég önbizalomhiányos vagyok. Viszont néhányan azt mondták, hogy szerintük tetszem neki.
2016. aug. 31. 00:16
 3/7 anonim válasza:
Ne félj kezdeményezni! :) Néha muszáj. Nem kell túlizgulni és félni, csak add önmagad amilyen otthon szoktál lenni. Lehet eleinte nehéz lesz de utána már megszokod. Ne légy zárkózott annyira. Sok sikert! :))
2016. aug. 31. 01:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld bugyi nélkül!
2016. aug. 31. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

ja és annyit segtek, hogy a nagy ő elmélettel a forever alone-ok szoktak takarózni.

Nagy Ő ugyanis nem létezik, mert akkor válások sem lennének!

2016. aug. 31. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja az hogy tegnap mit csináltál meg már ne foglalkoztasson, pl hogy nem mertél megszólalni, mert a múlttal úgyse tudsz mit kezdeni, az már bekötött cement.

Viszont ma még írhatsz neki!

Hát rajta!

2016. aug. 31. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

"Nem szeretném, hogy elúszna egy lehetőség a gyávaságom miatt"

Nem egy úszik el, hanem az összes ammíg ezen rágódsz!

Fogadok ma is vagy 4 et kihagytál, mert észre sem veszed őket, pedig csak figyelned kéne amikor kilépsz az utcára!

2016. aug. 31. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!