Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok találni valaha is nekem tetsző lányt?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, mar lehetett volna nehány barátnőm de senkinél nem éreztem úgy, hogy őszintén tudnám szeretni, így eddig minden kimaradt az életemből eddig (csók, randik, szex) mert mindig várok a megfelelő lányra.
Mindenki megtalálta azt a bizonyos part, vagy olyan valójában nem is létezik?
2016. aug. 26. 21:24
11/15 anonim válasza:
Assszem ismerlek győri vagy nem?
12/15 A kérdező kommentje:
Nem, Győrtől nagyon messze.
2016. szept. 9. 07:23
13/15 A kérdező kommentje:
Aki viszont nekem tetszik annak meg pont én nem, a minap is így jártam szóval jobb ha feladom az egészet ugy érzem.
2016. okt. 22. 21:20
14/15 anonim válasza:
Ne add fel! Járj el szórakozni barátokkal, aztán majd lesz ott valami normális lány, aki egyedül van és vár egy igazi férfira.
15/15 anonim válasza:
7md ember él ezen a bolygón. Nem hiszem el, hogy a Jóisten ne teremtett volna legalább egy olyat, aki illene hozzád. Amúgy is 19 évesen még nincs veszve semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!