Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nehéz buliban felszedni egy csajt?
Figyelt kérdés
A felszedés alatt spec. a smárolást értem.
Szóval ez milyen nehéz ha nem vagy helyes és laza?
2016. aug. 26. 17:12
11/13 anonim válasza:
azt csinálsz amit akarsz ez igaz, de miért kell tagadni hogy ri banc vagy? a tények magukért beszélnek ;) és én nem azért megyek diszkóba hogy smároljak 5 emberrel, hanem hogy jól érezzem magam a barátaimmal, táncoljunk
12/13 anonim válasza:
érdekes, még egy srác se mondtah az vagyok... csak lányok foglalkoznak másokkal...én pl. laszarom ki kivel sexel, csókolózik, hogyan táncol, ki issza magát részegre, stb. én így szórakozok, te úgy... te ha én neked ribi vok, akkor ennyi erővel te meg nekem egy konzervatív mittomén
13/13 anonim válasza:
mert miért mondanák? :D megkaphatnak akármikor, meg annak tartanak elhiheted ;) bocsi hogy nem smárolok hetente 5 idegennel tizenakárhányévesen, mert még az is lehet hogy 16 alatt vagy..na akkor aztán tényleg ásd el magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!