Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl duci vagyok még? Vagy már ne fogyjak többet?
Fogytam 11 kilót a nyáron, de még így is elég duci vagyok:
Szerintetek fogyjak még? Eredetileg még szerettem volna tovább fogyni, de most elgondolkodtam, mert sok pozitív visszajelzést kaptam, hogy jó ez így, és már ne változzak. Amúgy jól is érzem magam fizikailag, mozgok is elég sokat.
De nem vagyok még fiúszemmel túl kövér így is?
19/L
Valahol azt nem értem, ha valaki feltesz egy kérdést és a válaszolók őszintén válaszolnak, miért kell lepontozni???
Ez sajnos még nem duci kategória, hanem elhízott )csúnyább szóval kövér). Minimum egy 15 kiló meg lemehet rólad.
Szia! Meg ugyan ennyit minimum le kene adnod. Tapasztalatbol mondom viszont, hogy igy lenduleteben menni fog. Azt mondjak az utolso par kilo leadasa a legnehezebb. Kamu. Az elso kiloktol a legnehezebb megszabadulni. Gondolj arra, hogy mar a nehezen tul vagy :)
En most szandekszom meg 20-23 kgtol megszabadulni (173 cm vagyok es 76 kg)
Es ne hagyd h az itteni bunkok elvegyek az onbizalmadat, gyonyoru szep vagy most is, es igazabol most h mondtam h probalj meg fogyni, a sajat testidealomat vettem figyelembe (ami az eleg vekony kategoria). De azert meg egyszer 10 kgot probalj meg ledobni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!