Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 14 éves lány vagyok és PCOS...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok és PCOS betegségem van, lesz valaha barátom?

Figyelt kérdés
Annyiban szerencsés vagyok hogy nem vagyok kövér a betegségtől, csak gyerekem nem lehet és szőrösödöm. Sajnos a szőrösödésem elég durva, és még nem nagyon szeretném mindenhol leszedni, mert korainak tartom(én és az orvosom) De azért szeretnék már egy barátot hisz 14 vagyok. Ven esélyem így a fiúknál.

2016. aug. 26. 08:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
#10: neked meg úgy látom, hogy az ész luxus. :(
2016. aug. 26. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent tok karos szerintem, hogy a nogyogyaszok ravagjak egy tinilany tuneteire, h "nem lehet gyereked". Egyreszt manapsag mar nem igy van ez, manapsag lassan egy ferfi is teherbe tud esni (kis tulzassal), nemhogy egy PCOS-es no! Minek ezzel elkeseriteni egy kiscsajt?! Masreszt kesobb, ha szexualis kapcsolata lesz es azt hiszi, meddo es nem kell vedekezni, jon a nemkivant terhesseg, abortusz... En mar tavolrol sem vagyok tini, sok felnott notol hallottam mar hasonlo tapasztalatokat.
2016. aug. 26. 16:12
 13/20 anonim ***** válasza:

A nem lehet gyereked, az azt jelenti, hogy nem tudsz teherbe esni?

Mert akkor imádni fognak!!!

2016. aug. 26. 17:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Állj már le 10-es. Ő dönti el, hogy akar-e szőrteleníteni vagy sem. Az ő teste, ő dönt magáról.
2016. aug. 26. 22:04
 15/20 anonim ***** válasza:
14%
döntsön ő de akkor ne nyavajogjon arról h szőrős, amikor a világon egyik legkönyebb és legtermészetesebb dolog ezt megoldani
2016. aug. 26. 23:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne gyereked? Tuti ilyet egy orvos sem mondott, csak te képzeled ezt. De hülyeség. A szőrösödés ellen meg van borotva, gyanta, epilátor, lézer, ipl, szólva sokféle megoldás. 14 évesen kb már mindenki szokott szőrteleníteni... alap dolog a csajoknál, egyáltalán nem korai. Az értelmes pasik meg nem ez alapján ítélnek meg, hanem a személyiséged alapján.
2016. aug. 27. 01:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is durva szőrösödéssel küzdök, pedig még betegségsem sincs. Ilyen a genetikám.:)

Nagyon nehéz dolog ez. Persze lehet mondani hogy manapság milyen alapvető és egyszerű dolog a szőrtelenítés, meg mennyi módszer van rá...nem is ezzel van a baj, de, számomra pl. a mai napig is nagyon hangulatromboló és lelkileg fájdalmas dolog, mikor már másfél órája epilálok és még mindig találok magamon szőrt. Ráadásul kipöttyösödöm tőle, az se sokkal szebb, mintha szőrösen hagynám.

Dehát ez van. Nagyon nehéz elfogadni, és teljes életet élni vele, de nem lehetetlen.:)

Nekem eddig csak egy párom volt, de ő soha egy rossz szót sem szólt a pici kibukkanó szálacskák vagy kis borosta, kipattogás miatt. Szeretett és elfogadott ilyennek.:)

Biztosan találni fogsz te is egy ilyen fiút magadnak, én drukkolok neked!:*

Ha szeretnél beszélgetni, akkor pedig írj nyugodtan.:)

18l

2016. aug. 28. 13:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Utsó elmész kozmetikushoz legyantáz 10p alatt mindenhol és piros se lesz...
2016. aug. 28. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Én is PCOS-sel szenvedek,de amióta tudom,már volt barátom és most is alakul egy,aki tisztában van a betegségemmel.Nem kell ettől aggódnod :) Nekem is elég durva a szőrösödés,az államon is jön ki meg a nyakamon,de eltávolíttatom és le van a gond vele :) Ha most nem akarod még,akkor persze nem muszáj leszedned.Szóval ne aggódj,aki szeret,az olyannak fog szeretni,ahogy vagy!:)

22/L

2016. aug. 31. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Szia 18!:)

Sajnos elég érzékeny bőröm van, kozmetikus általi gyantázásnál se volt sokkal jobb a helyzet. Én is bíztam benne hogy az jobb lesz, de sajnos nem.:/Ezért is epilálok, az eredmény ugyanaz, csak jóval gazdaságosabb.:)

2016. aug. 31. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!