Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok és PCOS betegségem van, lesz valaha barátom?
A nem lehet gyereked, az azt jelenti, hogy nem tudsz teherbe esni?
Mert akkor imádni fognak!!!
Én is durva szőrösödéssel küzdök, pedig még betegségsem sincs. Ilyen a genetikám.:)
Nagyon nehéz dolog ez. Persze lehet mondani hogy manapság milyen alapvető és egyszerű dolog a szőrtelenítés, meg mennyi módszer van rá...nem is ezzel van a baj, de, számomra pl. a mai napig is nagyon hangulatromboló és lelkileg fájdalmas dolog, mikor már másfél órája epilálok és még mindig találok magamon szőrt. Ráadásul kipöttyösödöm tőle, az se sokkal szebb, mintha szőrösen hagynám.
Dehát ez van. Nagyon nehéz elfogadni, és teljes életet élni vele, de nem lehetetlen.:)
Nekem eddig csak egy párom volt, de ő soha egy rossz szót sem szólt a pici kibukkanó szálacskák vagy kis borosta, kipattogás miatt. Szeretett és elfogadott ilyennek.:)
Biztosan találni fogsz te is egy ilyen fiút magadnak, én drukkolok neked!:*
Ha szeretnél beszélgetni, akkor pedig írj nyugodtan.:)
18l
Szia kérdező!
Én is PCOS-sel szenvedek,de amióta tudom,már volt barátom és most is alakul egy,aki tisztában van a betegségemmel.Nem kell ettől aggódnod :) Nekem is elég durva a szőrösödés,az államon is jön ki meg a nyakamon,de eltávolíttatom és le van a gond vele :) Ha most nem akarod még,akkor persze nem muszáj leszedned.Szóval ne aggódj,aki szeret,az olyannak fog szeretni,ahogy vagy!:)
22/L
17-es vagyok.
Szia 18!:)
Sajnos elég érzékeny bőröm van, kozmetikus általi gyantázásnál se volt sokkal jobb a helyzet. Én is bíztam benne hogy az jobb lesz, de sajnos nem.:/Ezért is epilálok, az eredmény ugyanaz, csak jóval gazdaságosabb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!