Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdjek el csajozni? F/17

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el csajozni? F/17

Figyelt kérdés
Eddig nincs nagy tapasztalatom nők terén, csak egyszer került szóba egy csaj akivel diákmunkán ismerkedtem meg beszéltünk facebookon is utánna de aztán ennyiben maradt. Gimnazista vagyok de sajna az osztálytársaimmal sincs olyan jó kapcsolatom, kicsit csendes is vagyok de van nehány haverom viszont kimondott örök jó barátom sem volt soha, inkább csak kihasználnak az emberek mivel egész jó tanuló vagyok. Szívesen beszélgetek értelmes dolgokról de valahogy nemigen figyelnek rám az emberek. Külsőre jól nézek ki átlagosnál erősebb a testalkatom (nem kővér hanem izmosabb)jó a stilusom tehát nem vagyok egy nyomi gyerek :).Nagyon szeretnék végre egy barátnőt akivel jó el tudok beszelgetni, okos ,szép ,csinos és jól megértjük egymást. Hogyan találhatnám meg? Hol tudnék ismerkedni?

2016. aug. 24. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Tényleg egy nagyon normális srácnak tűnsz.:)

Szerintem járj el szórakozni bár szerintem oda barátokkal menj. Aztán egy buliba gyorsabban össze tudsz ismerkedni lányokkal.

Elég szimpatikus vagy lehet engem keresel. Haha:) 17/L

2016. aug. 24. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint is értelmes, normális embernek tűnsz, ami már magában nagy előny. Nem tudom mennyire vagy kimozdulós típus, de ha mondjuk nem szeretsz bulizni, akkor akár egy séta során is ismerkedhetsz lányokkal. Egy fiú barátom pl kutyasétáltatás közben szokott csajozni. :) De ott van még a könyvtár, kávézó, vagy ha voltál diákmunkán, akkor mehetsz még más fele is, mert az nem csak a munkáról és a pénzről szól, hanem új emberekkel ismerkedhetsz meg, tapasztalatot is gyűjthetsz. Vannak jótékonysági rendezvények, egy-egy naposakra és is szoktam ilyenkre menni. Jó a hangulat és általában a társaság is. Ha pedig nem vagy kimozdulós annyira akkor az interneten is próbálkozhatsz, de azért azzal óvatosan.

17/L

2016. aug. 24. 23:28
 3/4 SenkiAlfonz2 ***** válasza:
anotalk én is ilyen vagyok bár szerintem nem nézek ki jól közepesnek írnám le magam ronda biztos nem vagyok és itt vannak értelmes emberek és rajtad múlik hogy mi lesz a beszélgetésből (de a hülyékel vigyáz!) 16/F
2016. szept. 4. 18:16
 4/4 Jagello válasza:

Szia.

Ismerek egy oldalt, ahol nagyon jó tippeket találsz csajozással kapcsolatban. Szerintem megéri benézni, nekem személy szerint nagy segítségemre volt. Jó csajozást :D [link]

2017. jan. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!