Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el csajozni? F/17
Szia. Tényleg egy nagyon normális srácnak tűnsz.:)
Szerintem járj el szórakozni bár szerintem oda barátokkal menj. Aztán egy buliba gyorsabban össze tudsz ismerkedni lányokkal.
Elég szimpatikus vagy lehet engem keresel. Haha:) 17/L
Véleményem szerint is értelmes, normális embernek tűnsz, ami már magában nagy előny. Nem tudom mennyire vagy kimozdulós típus, de ha mondjuk nem szeretsz bulizni, akkor akár egy séta során is ismerkedhetsz lányokkal. Egy fiú barátom pl kutyasétáltatás közben szokott csajozni. :) De ott van még a könyvtár, kávézó, vagy ha voltál diákmunkán, akkor mehetsz még más fele is, mert az nem csak a munkáról és a pénzről szól, hanem új emberekkel ismerkedhetsz meg, tapasztalatot is gyűjthetsz. Vannak jótékonysági rendezvények, egy-egy naposakra és is szoktam ilyenkre menni. Jó a hangulat és általában a társaság is. Ha pedig nem vagy kimozdulós annyira akkor az interneten is próbálkozhatsz, de azért azzal óvatosan.
17/L
Szia.
Ismerek egy oldalt, ahol nagyon jó tippeket találsz csajozással kapcsolatban. Szerintem megéri benézni, nekem személy szerint nagy segítségemre volt. Jó csajozást :D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!