Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek egy fiatal kedves fiút. Hol keressem?
Eddig nagyon nem volt szerencsem a fiuk téren...A legutóbbi kapcsolatom több mint egy évig tartott. Hűséges vagyok kedves okos normális vicces, de sajna sosincs szerencsém..ezert mar fogalmam sincs hol keresgeljek ugye mivel fiatal vagyok a társkereső kizarva...a fbok is tele van hulyekkel..szoval azért írtam ide hatha valaki tudna egy olyan oldalt mondani..vagy őszintén szólva az a remény is megvan hatha itt talalok valakit.. Legyszi ne toroljetek mert semmi rossz szándék nincs ebben a kiirasban. Nem irom le hogy nézek ki mert ha valaki komolyan gondol valamit úgy is kepcsere es találkozás.
15/L
Most millióan fognak rádírni...ha eddig nem tették!!!
L
Itt tényleg ne keress, akkor már inkább facebook. Engem innen legalább 4-5 30-40 éves férfi akart "barátnőnek" amikor még csak 13 voltam. Felnőtt férfiak, és 13 éves kislányokra "vadásztak" neten. Betegek .-. Jó te 15 vagy, érettebb minden szempontból mint egy átlag 13 éves, de akkor se ez a legmegfelelőbb oldal életed párját felkutatni. Nem magáról a pasizásról akarlak lebeszélni mert 15 évesen már én is bőven akartam magamnak barátot, tudom hogy a legtöbb lány ilyen. Nincs is ezzel gond, de azért ne neten..
Na remélem elolvastad végig, és kicsit elgondolkoztatott a válaszom. :) Sok sikert nekünk hogy találjunk egy normális fiút >< 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!