Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok és az baj ha nagyon szeretnék egy barátot?
Őszintén volt egy srác akivel majdnem összejött, de mégse mert hülye volt:c és őt már rég nemtudom kiverni a fejemből...de persze most lett barátnője szóval mégjobban el akarom őt felejteni...és hát próbálkozok...de nem megy nekem ez a dolog...akit bírok azok mindig kicse*sznek velem és úgy érzem, hogy nekem ez most tényleg nagyon nem akar összejönni....
Szerintetek azért mert még túl fiatal vagyok ahoz, hogy legyen egy normális pasim vagy egyszerűen csak balszerencse??
Dehogy balszerencse (:
Probalj uj fiut keresni. Mas oldalakon. Vagy barati korokben.
Nem baj.Én is pont 14 voltam amikor nagyon akartam barátot.Fél évig nem jutott eszembe hogyan tehetném.Merthogy komolyat akartam,és nem egyéjszakás kalandot,nem 1-2 hétig tartó kapcsolatot,hanem hosszútávra.Tehát így elkezdtem facebookon társkeresőn keresni.Találtam egy velem egykorút.Facebookos járás lett csak belőle,mert iszonyú messze laktunk egymástól.2 hét után elegem lett az egészből,és szakítottam vele.Amúgyis ideges voltam,mert éppen akkor tömtek be egy fogamat.Tehát szakítottam vele.Rá egy napra írt nekem egy ismerős,akivel facen elég ritkán írogattam.De aznapra megbeszéltünk egy randit.És az a randi elég érdekes volt,mert a közös legjobb barátunk is ott volt.De belészerettem,és ez a nap pecsételte meg a további jövőmet,és azóta is együtt vagyunk 1,5 éve.Pedig én is azt hittem,amíg nem találkoztam vele,hogy balszerencsés vagyok.De nem vagyok az,és hidd el,hogy te sem.Csak ne add fel.Amikor én voltam ennyi,akkor én sem tettem.Ha pedig most tényleg nem nagyon jön össze,akkor várj még,neked is van időd.És olyannal legyél együtt,aki tényleg megérdemel.Sok szerencsét.
16/L
1éve én is hasonló helyzetbe voltam :/ :D
én az első barátnőmet ( fiuvagyok :D ) egy táborban ismertem meg, akkor láttam elősször :D
ha a környezetetben nem talál sz jó/normális/ hozád illő pasit akkor a környezeteden kívül kezdj el ismerkedi srácokkal :D ;)
nem tudom hogy zenében milyen műfajt szoktál hallgatni de szerintem hallgas ROCK-ott, nem csak azért mondom mert én is azt hallgatok hanem azért, mert az ilyen helyzetekbe ha olyan ROCK-ot hallgatsz akkor az ad egy önbizalom szerüséget (tapasztalatból mondom) :D
és most nem a "lehangoló" ROCK-ra gondolok :D
De ezt te döntöd el, én csak javaslom ;)
vissza térve, ha abban a társaságban nem találsz hozzád illő paist akkor a társaságon kívül keress más társaságot is.. ;) De ez is csak az én véleményem ( és tapasztalatból mondom ) :D ;)
ha van valami kérdésed akkor írj privátban :D :)
Bajnak nem baj, csak felesleges. Én is ilyen korban kezdtem, nem állítom, hogy nem. Csak pont ezért tudom azt mondani, hogy felesleges, elpazarlod ilyen dolgokkal a gyerekkorodat, amit inkább kiélvezhetnél a barátaiddal. Tudom hogy izgalmas meg minden, de mégis..
Pont azért mondom ezt, amit már te is látsz, hogy sokan kihasználnak. Nem éri meg szomorkodnod, inkább koncentrálj a barátaidra és a tanulásra, mert hidd el ezekre lesz a legnagyobb szükséged. A férfiakkal ráérsz később is foglalkozni, amikor már nem kisfiúk vesznek körül, akik kihasználnak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!