Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mi lehet a gond?
Arról lenne szó, hogy Pl: Badoon ráírok lányokra sablon szöveggel mint pl: "Szia, hogy vagy?" vagy "Szia, van kedved beszélgetni? :) " meg hasonlóval ezután nem sokkal írja is chat, hogy "látta" utána kiírja, hogy megnézte az adatlapom és utána senki sem ír vissza. 150-ből 100-nál ez van a többinél meg el se olvassák. Szerintetek ennyire nem tetszik nekik a profilom/profil képem? vagy mi lehet ennek az oka?
A rendes válaszokat köszönöm a trollkodni vágyok inkább ne írjanak semmit. ;)
Ezt nem így kell csinálni!
Kinézel egy csajt, mondjuk legyen a neve Bea.
ÉS írjál neki: Szia Gizi, jó volt múltkor! Na ugye mondtam, hogy nem fogsz csalódni a méretemben! Megnyertem a fogadást, mikor adod oda a pezsgőt?
Erre tuti válaszolni fog!
Szia!
Szerintem pont a sablon kérdés a probléma...
Magamból indulok ki; egy idegennek mit írjak arra, hogy hogy vagyok? Nem ismer, nem is érdekli, ha nem jól.. Ha jól, akkor is megakad a beszélgetés...
A "Van kedves beszélgetni?" is snassz, ha van, nyilván írni fog..
Szóval mi lenne, ha pl. megpróbálnád így: Szia, Peti vagyok, szimpatikus vagy a profilod alapján, szeretek énekelni, dobolni és főzni, érdekel az űrkutatás és ismerkedni szeretnék itt. Szívesen beszélgetnék veled... Persze nem kizárt, hogy a profilod/képed nem tetszik nekik, de ne add fel, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!