Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis visszajelzést szeretnék kapni hogy megtudjam: milyen vagyok?
Én egy kedves,csendes,szőke,kékszemű fiú vagyok.
Országúti biciklizem. (Nagyon imádom... 1 évben 7.000 km ert tekerek. :) Persze télen is. ..szerintem a kérdés után is megyek egy kört.)
177 cm vagyok és 67 kg.
Sportos mert van rajtam zsír,de azért van alakom. :) Csak a hasamat nem szeretem annyira.
Kedves vagyok és reflexből mindent nagyon szépen megköszönök,sosem káromkodom.
Nem bántok senkit sem.
Szeretem az érzelmes zenéket.
Próbálom mindenben azt keresni hogy miben tarthatnak össze az emberek,de sajnos ilyenből elég keveset találok..Például egy szép zene ahol magyarországról van szó.
Nagyon aggódom a jövöm miatt.. hogy biztos talpon tudok-e maradni.
Próbálok sütni,főzni mosogatni.
Nem szeretek piálni.. Nem nagyon szeretem az alkoholt.. Inkább a gyümölcsleveket szeretem.
Nem érdekel más véleménye. ( Persze most igen)
Rossz tulajdonságaim hogy sértődékeny vagyok kicsit.. Kis koromból maradt még kevés...
Nehezen tanulok. Vagyis próbálkozom,de figyelem zavaros vagyok. Nem arról van szó hogy nem érdekel a tanulás,de nekem nem megy a nagyon hosszú dolgok egyszerre megtanulása,akárhogy is szeretném.
Negatív vagyok kicsit,de próbálkozom változtatni ezen.
Vagyis nem negatív,hanem nm 100% osan hiszek benne hogy sikerül... Hanem hogy vagy lesz valami vagy nem.
Imádok álmodozni barátnőről,de sajnos semmit nem merek tenni érte.
Nincsenek barátaim..
Sosem voltam még bulizni.
Ha lenne barátnőm akkor túlságosan sokat szeretnék vele lenni és érzelgős lennék.
Furcsának gondolom magam amiatt hogy nekem világos szőke hajam van,de hozzá teljesen fekete szemöldököm...Sokszor kérdezték már hogy festem-e.
Most nem tudom hogy ezt szégyenljem-e vagy inkább különlegesnek érezzem-e magamat,de semmi előnyét nem láttam még.
Röviden ez a jellemzésem,de nem szerettem volna mindent leírni se jóhoz ,se rosszhoz.
Elvileg nagyon önbizalomhiányos vagyok,de nem szoktam érzékelni,mivel nem nagyon beszélek másokkal. ( Nem azért mert nem akarok,hanem félek ismerkedni)
17/f
(Mire a kérdésem végére értem,teljesen feleslegesnek gondoltam ezt a kérdést,de azért elküldöm,ha nem baj. :)
bocsi de te egy olyan fiú vagy aki hozzám túl kedves és uncsi. Nem érezném magam jól melletted.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!