Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég szótlan vagyok, hogyan tudnám fejleszteni a beszéd készségem?
Most már nem tudsz lebeszélni, biztos hogy megölöm magam, megaláztál több ezer olvasó előtt akikhez az előbb szóltál..:( xdddddd amúgy MR tapasztalat, te nagyon vágod ám hogy milyen a kínos csend ahogy látom xd Mondjuk tanácsot azt nagyon rosszul adsz, mert ez a srác nem mer megszólalni a lányok előtt, nem a lányválasztással van a probléma:D
"Ha sok volt a kínos csend az előző randin, az azt jelenti, hogy nem voltatok érdekesek egymás számára. Semmi gond. Hagyd a lányt, keress olyat, aki tényleg érdekel." Te kajakra ilyen kifogásokkal nyugtatgatod magad?xd Nem voltatok érdekesek egymás számára..:D Persze..:D Ha nincs semmi érdekes egy emberbe, akkor nehéz ez a dolog:D
Örülök, ha azzal töltöd a szabadidődet, hogy az én válaszaimat olvasgatod. Talán tanulsz belőlük valami hasznosat.
Bár rajongásod megtisztel, újra szeretném jelezni, hogy heteroszexuális férfi vagyok, tehát feleslegesen próbálsz meg közeledni hozzám akár itt, akár pedig privátban.
Ha öngyilkos gondolataid vannak, akkor egy gyermekpszichiáter segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!