Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elég szótlan vagyok, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég szótlan vagyok, hogyan tudnám fejleszteni a beszéd készségem?

Figyelt kérdés
Azt mondják magamnak való vagyok és nincs is sok önbizalmam és szinte sosem tudom mit mondjak a lányoknak. Legutóbb talalkoztam egy lánnyal de sok kínos csend volt azóta hiába hívom nem akar velem találkozni.
2016. aug. 18. 13:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, tényleg hazaérhettek a szülei, mert a korábbi kisregények után gyorsan rövidre zárta.:)
2016. aug. 18. 17:40
 22/26 anonim ***** válasza:
ajaj, lassan meg is ölöm magam, olyan gonosz emberke vagy:(((((((((( annyira megaláztál most több ezer olvasó előtt:(((((
2016. aug. 18. 17:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Magadat alázod meg, de talán idővel majd megtanulod, hogy ne hisztizz mindenen. Ha minden jól megy, talán még a szüzességedet is elveszíted majd egyszer.
2016. aug. 18. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:

Most már nem tudsz lebeszélni, biztos hogy megölöm magam, megaláztál több ezer olvasó előtt akikhez az előbb szóltál..:( xdddddd amúgy MR tapasztalat, te nagyon vágod ám hogy milyen a kínos csend ahogy látom xd Mondjuk tanácsot azt nagyon rosszul adsz, mert ez a srác nem mer megszólalni a lányok előtt, nem a lányválasztással van a probléma:D

"Ha sok volt a kínos csend az előző randin, az azt jelenti, hogy nem voltatok érdekesek egymás számára. Semmi gond. Hagyd a lányt, keress olyat, aki tényleg érdekel." Te kajakra ilyen kifogásokkal nyugtatgatod magad?xd Nem voltatok érdekesek egymás számára..:D Persze..:D Ha nincs semmi érdekes egy emberbe, akkor nehéz ez a dolog:D

2016. aug. 18. 17:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Örülök, ha azzal töltöd a szabadidődet, hogy az én válaszaimat olvasgatod. Talán tanulsz belőlük valami hasznosat.

Bár rajongásod megtisztel, újra szeretném jelezni, hogy heteroszexuális férfi vagyok, tehát feleslegesen próbálsz meg közeledni hozzám akár itt, akár pedig privátban.

Ha öngyilkos gondolataid vannak, akkor egy gyermekpszichiáter segíthet.

2016. aug. 18. 18:07
 26/26 anonim ***** válasza:
ami azt illeti pont fordítottam valamit fathernak, szóval jó volt ez így néha egy kicsit nevetni, felfrissített.:D Bár a veled való hosszútávú csevegésekben gondolom gyakran felmerül a kínos csend, mivel újítani nem igazán tudsz, de hát ez van kreativitás nem az erősséged, viszont én mindezek mellett bele tudtam látni néhány vicces gondolatot, illetve némi rávilágítást nyújtott bizonyos dolgokra, de tudod ezt csak a sokszínű emberkék képesek meglátni, akik nyitottak az újdonságokra:D Személy szerint én kétlem hogy valaki is zavarna téged privátban, mivel a veled való beszélgetés nem túlzottan szórakoztató vagy sokatmondó, szóval szerintem ilyesfajta dolgok miatt nem kell aggódnod nagyon:) Na de most megyek végre felkötöm magam, viszlát világ!!:D
2016. aug. 18. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!