Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég szótlan vagyok, hogyan tudnám fejleszteni a beszéd készségem?
ajj #10-es:D Nem gondoltam, hogy egy ilyen emberke mint te, aki magát okosnak próbálja feltüntetni az emberek között az interneten, egy ilyen primitív válasszal rukkol elő:D Nem vagyok ingerült, nem tudom hogy ez egy honnan eredő gondolat, de biztos van valami alapja, hiszen te egy agyoniskolázott emberke vagy:D(tehát te nyilván jobban tudod mint én:D) Legalábbis valami ilyesmit gondolsz magadról csak más szavakkal formázva:D Az a cink hogy általában azok az emberek válaszolnak ilyen primitív módon, akik nem tudnak jobbat kitalálni.:/ Az meg hogy szűz vagyok vagy nem, igazából lényegtelen is, én mindkettővel elégedett lennék, mindkettőnek megvannak az előnyei, de abban valóban igazad van, hogy nem fekszem le minden hébe-hóba jövő lánykával, még ha erre lehetőségem lenne is bőven:D Nőj fel..:D Ha nem az oviban vagy már, akkor elég cink ismeretlen emberek nemi életével viccelődni. Hangsúly az ismeretleneken:D
Azért kíváncsi lennék a korodra..:D Hogy miért az interneten próbálsz önbizalmat nyerni magadnak azáltal, hogy okosabbnak próbálsz tűnni más embereknél.:D Másból is lehet önbizalmat nyerni:D Viszont az tényleg nem baj, hogy önbizalom hiányos vagy, az emberek nagy része ugyanebben szenved:)))
Értékelem a kitartó érdeklődésedet szűzfiú, de ha eddig nem vetted volna észre, akkor én is fiú vagyok, szóval hiába nyomulsz rám, nem én leszek az, aki elveszi a szüzességedet.:)
Gondolom, nem ez az első visszautasítás, amit itt kapsz, szóval nyilván tudod, hogy kell kezelni a helyzetet.:)
csak azt sajnálom, hogy annyira egosita emberke vagy, hogy el sem olvasod a rád pontosan illő kritikát:D Mert annyira tökéletesnek hiszed magad:D Pedig ez egy beképzelt világ, ez egy álomvilág, de majd pofára esel:D Az emberek utálni fognak. Igazándiból nem érdekem segíteni neked, de megtettem:D Viszont nem én fogok sírni ríni 50 éve múlva, hogy hol vannak az emberek akik körülöttem voltak:D Mert annyira bemeséled magadnak az egészetxd
A primitívség határtalan:D
Úgy látom, mégiscsak nehezen viseled a visszautasítást. Hisztizel, ahelyett, hogy méltósággal fogadnád. Így nem csodálom, hogy még szűz vagy. A lányok nem szeretik, ha egy srác ilyen kis hisztis, mint te.:)
Lényeg a lényeg. Marad neked a poresz. Siess, mert lassan hazaérnek a szüleid.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!