Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reménytelen hogy valaha lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen hogy valaha lesz barátom. Többi lent?!

Figyelt kérdés

Aki eddig tetszett Anna vagy volt barátnője, vagy azt se tudta hogy létezek, vagy nagyon messze lakik tőlem. Meg önbizalmam a béka feneke alatt...

14L

2016. aug. 17. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyolcasnak annyit, hogy veled kezdem a kiírtást.. Hetes voltam.
2016. aug. 26. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Majd ha 20-25 felett sem volt párkapcsolatod még, majd akkor aggódhatsz emiatt. Egyelőre csak koncentrálj a tanulásra, ne a fiúkra.

Vicces, hogy anno hogy rühelltem ezt a dumát mikor nem mondták, manapság meg ugyanezt mondom a tizenéveseknek...:D

2016. aug. 26. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem*
2016. aug. 26. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!