Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudatára hogy én nem csak szexet akarok? És érdekel jobban is annál, mint hogy csak erről beszéljünk.16/f
Figyelt kérdés
Beszélek neten egy lánnyal, de folyamatosan csak a szexet hozza fel témának. Én próbálom elterelni olykor normális téma felé is. Nagyon normális akkor is, de ha nem arról van szó, akkor eléggé szűkszavú. Amúgy aranyos lány. Tudom hogy csak azért beszélünk mindig arról, mert tudja hogy a távolság miatt úgy se fogunk találkozni, és még fiatal, tapasztalatlan. Viszont zavar hogy nem érdekli az "emberi" oldalam. Fiú vagyok, így nyilván szeretem ezt a témát, de mértékkel, és szeretném megismerni. Viszont az a baj, hogy nagyon nem is tudok mit kérdezni. Illetve nem partner egy jó beszélgetéshet ami nem szexről szól. Azért nem hagyom ott azt a lányt mert nem beszélek más lányokkal sajnos... 16/f2016. aug. 15. 18:06
1/4 anonim válasza:
ha küldesz valamilyen elérhetőséget, én szívesen lefoglalom a témával, és akkor tudnátok rendesen is beszélni :)
2/4 anonim válasza:
Ezt ilyen szépen akár meg is írhatnád neki. Miért ne!? Hátha elgondolkodna rajta...
3/4 anonim válasza:
Nem tudom h mit tudnal kezdeni egy olyan lannyal aki CSAK a szexrol tud beszelgetni. Amugy ha gondolod es szivesen beszelgetek veled. :)
15/L
4/4 anonim válasza:
Ha gondolod én beszélgetek veled:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!