Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Vélemény?
Próbálkoztam már sok lánynál, de mindegyik elutasított. Mindig azt mondják, hogy aranyos, cuki, kedves vagy, ha van valami problémájuk akkor azt mindig elmondják nekem. Szerintetek rossz lányoknál próbálkozok vagy én velem van a probléma?
Belső: kedves, megbízható, segítőkész, intelligens, humoros, szarkasztikus, néha lusta, makacs, barátságos, jófej, érett és bolondos vagyok. :D
Külső: [link]
15/F
Kíváncsi lennék a rossz tulajdonságaidra és arra, hogy milyen, amikor mosolyogsz, vagy kicsit több élet kedv van az arcodon.
Amúgy nem rossz:)
Esküszöm nincs veled semmi baj.:)
Rossz lányokat fogtál ki
Rossz helyen próbálkozol.
Szerintem nagyon szimpatikus a külsőd, a belső is annak tűnik. Nekem tetszenél, csak én már idősebb vagyok. De ennyi idős koromban örültem volna egy ilyen fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!