Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci fiúnak csak a vékony lányok jönnek be?
Azt vettem észre hogy a duci fiúk mondják hogy nem kellenek a lányok meg annyiszor elutasították őket és azért mert ducik de csak a vékony lányoknál próbálkoznak és nekik meg a vékony fiúk jönnek be..de itt vagyok pl én én is duci vagyok és mikor beszélek egy fiúval és megtudja hogy duci vagyok akkor rögtön írja hogy neki a vékony lányok jönnek be de ő maga is duci..és többnyire ez így van hogy a duci fiúknak a vékony lányok jönnek be és náluk próbálkoznak a ducibb lányoknál nem én nekem meg pont a duci fiúk jönnek be a vékonyak nem így nekem nagyon nem is lesz barátom mert egy duci fiúnak se kellek meg nem tetszek nekik mert nekik a vékony lányok jönnek be..próbálkoztak már nálam de azok vékonyak voltak és nekem meg nem jönnek be a vékonyak így persze elutasítottam őket..
tudom fiatal vagyok még meg előttem az egész élet de akkor is ez aggasztó hogy egy normális duci fiúnak se kellek
17/l
Nem akartam általánosítani bocsánat
Hát én is remélem de, azért köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!