Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a duci vagy a vekony vagy a nagyon vekony kategoria?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak erdekelne ki hány kg/cm és hogy hány éves .
Én 14/l vagyok
168cm
58kg
Ez sok????????:(((((
2016. márc. 31. 21:41
1/9 anonim válasza:
Szerintem siman rendben van! :) legalabbis igy, latatlanban.
2/9 anonim válasza:
Ez az alkatodtól és a csontozatodtól függ... lehet normál de a duci kategória is
3/9 anonim válasza:
Teljesen normális:) arányos a kg. a cm.-hez, átlagba nézve:)
16/l 170cm-52kg:))
4/9 anonim válasza:
Nem vagy duci, se vékony. Normális testsúlyod van. De egy tömegszámból mi sem tudjuk megállapítani,hogy milyen is vagy,mert valakin úgy oszlik el,hogy alig látszik valakin meg nagyon.
5/9 A kérdező kommentje:
Rajtam teljesen arányosan oszlik el. Csak erdekelt hogy sok e:(
2016. márc. 31. 21:50
6/9 anonim válasza:
Szerintem normális/vékony testalkatod lehet. Kép nélkül ezt tudom elképzelni.:)
Én 165 cm 49 kg 17/L
7/9 anonim válasza:
Vékony :) én 162 cm és 43 kg vagyok, de ezt embertől is függ, én ilyen nagyon vélony alkat vagyok, amit nem szeretek. És ne aggódj a súlyod miatt :) Majd ha 80 kilós lenné akkor aggódj, ezzel a súllyal nincs semmi baj :)
8/9 anonim válasza:
Jézusom, bocsi a hibákért korán van még :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem normális:) de tényleg függ a csontozattól én 165cm és 48kg vagyok. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!