Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Animés lányok, ti összejönnéte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Animés lányok, ti összejönnétek egy olyan fiúval aki nem szereti az animét?

Figyelt kérdés
És nem is szeretném megismerni az animét, de nem azért mert szerintem rossz csak nem nekem való. 15/f

2016. aug. 8. 16:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha ettől függetlenül szimpatikus a lánynak a fiú, aki nem szidja az animét, akkor szerintem igen. :))
2016. aug. 11. 01:17
 12/14 anonim válasza:

Szerintem megoldható ha van más közös téma. Én járbék olyannal aki nem ismeri vagy nem szereti addig amig nem szapulja vagy piszkál vele.

18.l

2016. aug. 11. 12:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Én járnék olyan fiúval, viszont nem hinném hogy nagyon el tudná viselni amikor fangörcsöm van egy anime vagy karakter miatt :D
2016. aug. 11. 16:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem pl párom nem néz animét, de már eddig kettőt megnézett velem, és tetszett neki. :D
2020. jún. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!