Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem sokkal szimpatikusabb az a lány, akinek a profilképén kevés lájk van?
ez tudom viccesen hangzik :D de nekem számít, vagyis inkább azt mondom, hogy akinek ilyen 100 feletti lájkjai vannak azok nekem olyan felszínesek, (most mondhatjátok hogy akkor én mi vagyok) akikért úgy rajonganak, nem becsülik annyira meg a kapcsolatokat, a facebook, a felszín nagyon fontos számukra, nekem ezek jönnek le..míg pl akinek ilyen 30 van vagy az alatt, az normálisabb, ugye kevesebb ismerőse van, nem foglalkozik annyira facebukkal, felszínes dolgokkal, nem jár mindig diszküba ahol új, felszínes kapcsolatokat keres stb.
most nem akarok ilyen pszichológiai dolgokba belefolyni, de szerintem azok akik ilyen "face celebek" sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy megcsalnak, avgy elhagynak
csak azért kérdeztem, hogy csak én vagyok ilyen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!