Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem sokkal szimpatikusa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem sokkal szimpatikusabb az a lány, akinek a profilképén kevés lájk van?

Figyelt kérdés

ez tudom viccesen hangzik :D de nekem számít, vagyis inkább azt mondom, hogy akinek ilyen 100 feletti lájkjai vannak azok nekem olyan felszínesek, (most mondhatjátok hogy akkor én mi vagyok) akikért úgy rajonganak, nem becsülik annyira meg a kapcsolatokat, a facebook, a felszín nagyon fontos számukra, nekem ezek jönnek le..míg pl akinek ilyen 30 van vagy az alatt, az normálisabb, ugye kevesebb ismerőse van, nem foglalkozik annyira facebukkal, felszínes dolgokkal, nem jár mindig diszküba ahol új, felszínes kapcsolatokat keres stb.

most nem akarok ilyen pszichológiai dolgokba belefolyni, de szerintem azok akik ilyen "face celebek" sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy megcsalnak, avgy elhagynak

csak azért kérdeztem, hogy csak én vagyok ilyen? :D

2016. aug. 8. 00:05
1 2
 11/14 anonim válasza:
Már bocsi de attól,hogy valakinek sok lájkja van nem kell egyből a megcsalásra következtetni....magamról beszélek nekem is 500+ lájkom van és soha nem csaltam meg senkit..egyszerűen nem is tudnám
2016. aug. 24. 10:45
 12/14 anonim válasza:
11-es vagyok kihagytam,hogy jó tanuló,jó sportoló díjat is nyertem,nyelvvizsgás vagyok és jeles tanuló..a lájkok egyáltalán nem azt mutatják hogy buta vagy ha sok lájkod van:)
2016. aug. 24. 10:49
 13/14 A kérdező kommentje:
akkor sok esetben azt hogy beképzelt vagy :)
2016. aug. 24. 14:53
 14/14 anonim válasza:
Ezt se mondták még rám:)) kedves vagyok mindenkivel ezert sok ember szeret..nem azt jelenti h egyből beképzelt vagyok
2016. aug. 25. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!