Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Animés barátnőt szeretnék (? )
Figyelt kérdés
De nem szeretem az animét, szerintetek így is össze jöhet?2016. aug. 7. 12:01
11/27 A kérdező kommentje:
Nekem ők a normálisak.
2016. aug. 7. 13:54
12/27 the_rocker válasza:
Én meg motoros barátnőt, csak én szeretem is
13/27 anonim válasza:
Nem nezek animet de megis normalis vagyok..
De mivel neked az animes lanyok a normalisak igy mivel en nem nezek olyat igy nem vagyok normalis aha..ez ki-be baszottul logikus tenyleg..
14/27 anonim válasza:
En meg normalis baratot akarok..nem kapjuk meg mindig azt amit akarunk..
15/27 Deniel9 válasza:
Szerintem a mielőtt szeretnél kérdezni valamit gondold át hogy, hogyan és miként írod le. Én sem vagyok nagy "animés" , de szoktam nézni pl Attak On Titan meg ott az új Dragon Ball csomó jó van amúgy. A titanosat pl ha elkezdenéd nézni függő lennél annyira jó a storyja.
17/27 A kérdező kommentje:
Fogalmazási hiba "normális" helyett "ők jönnek". Igazatok van, bocsánat
2016. aug. 7. 18:17
18/27 anonim válasza:
Biztosan animésre gondolsz? ^^ Nem azért, csak vannak köztük picit őrültebbek is, csak óvatosan. :P Am gamerek is kb ilyenek, mármint ők is kicsit talán eltérőbbek a többi lánytól tapasztalatom szerint,de nem minden animés ilyen ám amilyenre gondolsz, ismerek olyat aki nagy animés, de mellette totál olyan mint minden mai lány. ^^
16/L
19/27 anonim válasza:
Hát, először is, tudd meg, hogy melyik a kedvenc animéje, amiről állandóan tudna beszélni, és független attól, hogy neked nem tetszik ne nagyon próbáld ócsárolni, mert megsértődik és bukik minden....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!