Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Animés barátnőt szeretnék (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Animés barátnőt szeretnék (? )

Figyelt kérdés
De nem szeretem az animét, szerintetek így is össze jöhet?

2016. aug. 7. 12:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nem igazán látom logikáját, de összejöhet. Miden lehetséges.
2016. aug. 7. 12:04
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért akarsz animés barátnőt?
2016. aug. 7. 12:05
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Minden lehetséges, de jó pont lenne ha te is szeretnéd és sok animés lánynál biztos elvágtad magad így. De léteznek olyanok akiknél lenne esélyed ebben biztos vagyok.
2016. aug. 7. 12:05
 4/27 A kérdező kommentje:
Azért mert ők a "normálisak" nekem nem kell egy pláza cica. Így már érthető valamennyire?
2016. aug. 7. 12:14
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

Igen érthető.

Én is animés vagyok amúgy és engem nem zavarna ha a fiú nem nézne animéket, viszont az igen ha megjegyzéseket tenne erre, pl hogy milyen gyerekes, hogy ilyeneket nézek meg ilyesmik..

2016. aug. 7. 12:27
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
Érthető de azért azt nem gondolod hogy aki nem animés az nem "normális" és plázacica?:D
2016. aug. 7. 12:46
 7/27 anonim ***** válasza:
78%
Amíg nem kezded el piszkálni miatta addig rendben van, hisz nem szeretheti mindenki ugyan azt
2016. aug. 7. 12:56
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Kifogsz valami Gasai Yunot, vagy valami Tsundere-t, nem biztos hogy az animét néző csajokkal jobban járnál :DD
2016. aug. 7. 13:01
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy kicsikét hátrány lehet, attól függ, hogy neki milyen barát kell.

De miből gondolod, hogy aki animés, az biztosan normális? Mert amit az utolsó mond, az lehetséges: lehet hogy tsundere, vagy éppen yandere az adott hölgyemény. :D Bár vannak olyan animés lányok, akik hihetetlenül cukik, ők a legjobbak. :3

2016. aug. 7. 13:26
 10/27 anonim ***** válasza:
89%
Wtf..én animés vagyok de sose járnék veled. Mi ez a logika hogy aki nem animés az nem normális és/vagy plázacica? Gondold át ezt egy kicsit :D 16/L
2016. aug. 7. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!