Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Animés barátnőt szeretnék (? )
Figyelt kérdés
De nem szeretem az animét, szerintetek így is össze jöhet?2016. aug. 7. 12:01
1/27 anonim válasza:
Ennek nem igazán látom logikáját, de összejöhet. Miden lehetséges.
2/27 anonim válasza:
Akkor miért akarsz animés barátnőt?
3/27 anonim válasza:
Minden lehetséges, de jó pont lenne ha te is szeretnéd és sok animés lánynál biztos elvágtad magad így. De léteznek olyanok akiknél lenne esélyed ebben biztos vagyok.
4/27 A kérdező kommentje:
Azért mert ők a "normálisak" nekem nem kell egy pláza cica. Így már érthető valamennyire?
2016. aug. 7. 12:14
5/27 anonim válasza:
Igen érthető.
Én is animés vagyok amúgy és engem nem zavarna ha a fiú nem nézne animéket, viszont az igen ha megjegyzéseket tenne erre, pl hogy milyen gyerekes, hogy ilyeneket nézek meg ilyesmik..
6/27 anonim válasza:
Érthető de azért azt nem gondolod hogy aki nem animés az nem "normális" és plázacica?:D
7/27 anonim válasza:
Amíg nem kezded el piszkálni miatta addig rendben van, hisz nem szeretheti mindenki ugyan azt
8/27 anonim válasza:
Kifogsz valami Gasai Yunot, vagy valami Tsundere-t, nem biztos hogy az animét néző csajokkal jobban járnál :DD
9/27 anonim válasza:
Hát ez egy kicsikét hátrány lehet, attól függ, hogy neki milyen barát kell.
De miből gondolod, hogy aki animés, az biztosan normális? Mert amit az utolsó mond, az lehetséges: lehet hogy tsundere, vagy éppen yandere az adott hölgyemény. :D Bár vannak olyan animés lányok, akik hihetetlenül cukik, ők a legjobbak. :3
10/27 anonim válasza:
Wtf..én animés vagyok de sose járnék veled. Mi ez a logika hogy aki nem animés az nem normális és/vagy plázacica? Gondold át ezt egy kicsit :D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!