Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet baratnom?
Figyelt kérdés
19 eves srac vagyok. Ugy erzem hogy szuksegem lenne valakire mert nagyon szar egyedul. Most koltoztem Budapestre es nem ismerek senkit. Nem tartom magamat csunyanak meg voltak is baratnoim de igy meg baratot sem tudok szerezni nem hogy baratnot, mert ugye semmi ismerosom nincsen pesten2016. aug. 4. 16:41
2/7 anonim válasza:
A válasz az amit Te is nagyon jól tudsz: Ismerkedj.
Budapest, haver, gondolj bele..Mennyi szórakozóhely, mennyi csaj..Ha akarod minden napra juthat egy kb :DD Fiatal vagy, bulizz, ismerkedj, kész. ;)
3/7 anonim válasza:
Menj el sportolni valahova, hisz ott könnyen lehet barátokat szerezni. Ha elég barátot szereztél akkor úgyis hívni fognak téged, hogy menj el bulizni, strandolni, mozizni és akkor ott már könnyebben tudsz ismerkedni. :)
Meg ha nem vagy egy undorító fiú akkor a lányok is szívesen ismerkednek veled.
4/7 anonim válasza:
menjél el a plázába és szólítsál le egy csajt.
kérd el a telefonszámát.
ha elég tökös vagy, működik. általában nem elsőre, de működik. 22F
6/7 A kérdező kommentje:
Írjál :D
2016. aug. 8. 20:38
7/7 anonim válasza:
19/l vagyok, 1 éve pesti, en is tarsasagot keresek, írj, ha gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!