Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy a szőke hajú, kék szemű fiúkért bolondulnak a lányok? En nem így veszem észre.
Mindenki azt mondja hogy milyen mazlista vagyok hogy szőke a hajam és kék a szemem és nekik meg sima fekete vagy barna.
De náluk mindig kezdeményeznek a lányok... én meg még nem is randiztam,de merek próbálkozni.
Bár fugg az arctól is....szerintem az enyém csúnya... de fogalmam sincs mert senki nem mondja met hogy milyen.
Miért mondják azt hogy a szőke hajú fiúkat imádják?
Vagy tényleg így van és csak én nem tetszem senkinek? :O
17/f
Elso sorban legyen egy kis onbizalmad es ne mondd hogy csunya vagy,vagy az arcod,minden es mindenki szep a maga modjan..igaz nekem nem attol jon be egy fiu hogy szoke es kek szemu vagy lila a haja es hupilila a kontaklencseje..hanem a szemelyisege.
Nem hiszem hogy barmi baj van veled.:)
15/l
Én speciel imádom a szőke hajú,kék szemű srácokat,de tényleg nem bejövős manapság a szőke herceg fehér lovon,sokkal inkább a barna herceg motoron :P Nekem szőke herceg,fehér lovon az álmom,így együtt(najó,nincs fehér ló) :D
16/L
Szerintem nincs olyan hogy ideál tehát nincs olyan lány akinek minden szőke hajú kék szemű fiú tetszik.
Teljesen ízlés függő.
Egyenként lehet,hogy félnek a lányok kezdeményezni nálad,mert "elérhetetlennek" tartanak.
16L
Van egy fiú ismerősöm,nem akarok tőle semmit,mikor megismertem akkor is és most is más tetszik,rá mindig is csak barátként néztem(ő is rám),de először mikor megláttam,az jutott eszembe hogy úristen milyen gyönyörű kék szeme van,(a haja is szőke :D )és a többi lány is ezt mondja neki,szóval...:D
Szóval végülis nagyon szép a szőke haj és a kék szem is,de egyrészt ez nálam igaz a többire is,van gyönyörű barna szem,haj stb...másrészt az összkép kell tetsszen,nem egy haj vagy szem,szóval nem mérvadó dolgok nálam.
Nekem teljesen mindegy, hogy egy fiúnak milyen a haja, meg hogy milyen a szeme. De van egy fura dologm, az összes embernek először a szemét nézem, de ez nem befolyásolja a véleményemet róluk.
15/l
Nekem fekete a hajam, és barna a szemem, de empatikus nálam a szőke srác, kék szemű.
Lányban is a szőke, de a vörös azt valamiért nem preferálom. Kifejezetten a szőkéket szeretem. Én 26 éves és fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!