Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kizáró ok, ha egy lány depressziós?
Figyelt kérdés
Öngyilkossági gondolataim vannak, állandóan lehangolt vagyok, kilátástalannak látom a jövőmet, semmi társasági életem nincs, gyakran sírok. Az évek múlásával egyre jobban vágyom a halálra, ebben bene van a társadalom és édesanyám keze is, de legfőképpen én vagyok a hibás, mert ilyen sz-r ember vagyok.
5-ös és 6-os leírtátok helyettem amit gondolok, amúgy valóban szerintem egy baráttal boldogabb lennél akár hosszútávon is.
2016. júl. 30. 15:22
12/18 anonim válasza:
Szia! egyáltalán nem kizáró ok! Sőt minden erőmmel azon lennék hogy boldoggá tegyelek! Úgy érezném hogy lenne valami dolgom..és ez jó:)
2016. júl. 30. 15:33
13/18 Vlagyimir Rosztov válasza:
ki kene jonni a depressziobol a szeretet hatasara....és én is a vilag legboldogabb embere lennek ha szeretne egy csaj ugy igazan.... 15 / F
2016. júl. 30. 18:44
14/18 anonim válasza:
Azért vicces hogy le lettem pontozva mert nem akarok beteg csajjal járni.. Szép dolog ez a "majd a szerelem boldoggá teszi" mese habbal, de a valóságban nem mindig működik ez így. Volt már dolgom nem egy depressziós emberrel, és köszönöm szépen ebből nem kérek megint. Biztos én vagyok ettől a sz@r ember.
2016. júl. 30. 22:02
15/18 anonim válasza:
Nem, de nyilván zavaró. Nem értem a depressziós embereket... Én pl: Tudom magamról, hogy csúnya vagyok. 20 éves létemre még egy barátnőm se volt. Rossz családi környezetben nőttem fel. Ennek ellenére mégse vagyok szomorú, lehangolt, és öngyilkos hajlamú se...
2016. aug. 5. 21:14
16/18 anonim válasza:
Soha nem volt egy normális barátom.Mindenki csak kihasznált,átcseszett.Az általános és a középiskola is szar volt.Egész életemben piszkáltak.Utálok mindenkit.Én is boldogtalan vagyok.Minden ember egy szánalmas féreg.Nem szabad megbízni senkiben.Barátok nincsenek.Ha egy ember barátkozik veled,csak azért teszi,hogy aztán kihasználhasson,tőrt szúrhasson beléd,lenyúlja a barátnődrt,a szalagavatós táncpartnered,elhív egy rendezvényre,hogy otthagyjon,elhív hozzájuk és elmegy hazulról,mielőtt megérkeznél.Szerelem nem létezik.Ez is csak azért van,hogy átcseszhessék a másikat.
18/F
2016. aug. 6. 01:12
17/18 anonim válasza:
#16 és most ettől jobb hogy kiírtad magadból? Komolyan érdekel. Amúgy azt remélem tudod hogy saját magad is leférgezted, meg még úgy 7 milliárd embert akikről semmit sem tudsz :D
2016. aug. 6. 03:30
18/18 anonim válasza:
Igen,jobb.Csak ha egy olyan ember elárul,aki már ovodás kora óta barátok vagytok,akkor mégis kiben tudna bízni ezek után az ember?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!