Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kizáró ok, ha egy lány depressziós?
Figyelt kérdés
Öngyilkossági gondolataim vannak, állandóan lehangolt vagyok, kilátástalannak látom a jövőmet, semmi társasági életem nincs, gyakran sírok. Az évek múlásával egyre jobban vágyom a halálra, ebben bene van a társadalom és édesanyám keze is, de legfőképpen én vagyok a hibás, mert ilyen sz-r ember vagyok.
Ez nálatok kizáró ok?
2016. júl. 30. 12:29
1/18 anonim válasza:
Nem. De ha engem is ilyennel terhelne miközben együtt vagyunk, ráadásul ha így se látna semmit sem pozitívan, az már zavarna.
2/18 A kérdező kommentje:
Én lennék a világ legboldogabb embere, ha valaki szeretne.
2016. júl. 30. 12:33
5/18 anonim válasza:
Egy fiú úgyis boldoggá tenne, szóval persze, hogy nem :) 15/f
6/18 anonim válasza:
Nekem tetszene is.Én egy ilyen szeretethiányos lányra vágyom.Velem is eléggé kicseszett a társadalom,nincs egy normális barátom sem.Én sem vagyok boldog.
7/18 anonim válasza:
Nem. Legalább lenne bennünk valami közös.
8/18 anonim válasza:
#6 Dettó.
Kérdezőnek: Nem az, csak ne legyen önfejű és akaratos. Mert ha ez a kettő, és a depresszió egyesül...
9/18 anonim válasza:
Nem zavar, sírhatnánk egymásnak
10/18 anonim válasza:
Az-az igazság, hogy lehet egy darabig boldogabb lennél, de hosszútávon semmiképpen sem, ha neked jó így, már pedig sajnos a legtöbb ember boldog a boldogtalanságában, és nem akar/ lusta változtatni rajta, vagy csak egyszerűen nincs ereje rá, bármilyen rossz, de más se fog tudni segíteni neki, és egy ilyen kapcsolatnak nem adok sok időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!