Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 14 éves vagyok, fiú, koromhoz képest szerintem meg mások szerint is érettebb vagyok mint külsőleg mint belsőleg! A helyzet az hogy szeretnek valakinek fontos lenni és szeretni valakit, ezért szeretnek barátnot, de nem tudom hogy hol ismerkedjek! Interneten próbáltam Facebook-on bejelölni lányokat, de hát az ilyen 200-300 profilkép lájkkal rendelkezo lányoknak akkora az egojuk hogy vissza se jelölnek.. Eljárni nem nagyon szoktam, sot nem is nagyon, nincs kivel, nincsenek barátaim, csak külföldiek, de hát na, szóval nem szoktam eljárni sehova. Általában játszok gépen és zenét hallgatok, filmet nézek! Mit változtassak, hol ismerkedjek? Ha van bármi kérdésetek tegyétek fel!2016. júl. 27. 22:55
1/5 anonim válasza:
Szia e-mailben kuldtem neked el veletlen...figyelj csak neha mozdulj ki menj el ide oda szerezz haverokat..ne mindig a kulsot nezd hanem a belsot is..ezek a 300 lajkos csajol mind fotoshoppal szepitik magukat ..a legtobb mai lany bekepzelt plazacica..ha meg otthon maradnal probald ki es regisztraj a badoo oldalra vagy a randik.hu ra..en a badoon talaltam meg a parom es 3 eve leszunk eggyutt ..sok sikert udv:bia
4/5 anonim válasza:
Hali, szerezz ismerősöket, barátokat, és menj el veluk programokra ahol vannak lanyok hidd el nem nehez csajozni ha jo a tarsasag. :)
5/5 anonim válasza:
szerezz barátokat haverokat és járj el velük ide oda, majd a társaság hozza a lányokat is. a 200-300 lájkos lányokkal ne fogalkozz lehet annyi lájka de mit sem ér vele, ha pl: a belsője semmijen. Plusz az olyanok ahogy írtad nagy az egójuk, stb szóval értelmes fiú vagy keress egy kedves aranyos lányt, akivel jól kijössz s ha nincs is ezer lájk a képjére tudod,hogy szeret megbecsűl,hűséges stb. Menj el könyvtárba ott lehet ismerkedni. A könyvolvasás mindenképp hasznos dolog, vannak érdekes könyvek (még számítógépes játékokról is) és ülj be olvasni. Közös téma lehet beszélgetésnek a könyv amit olvas ajánlhattok egymásnak jó könyveket és ismerkedhetsz. Ott érettebb emberek járnak be. Ismekedhetsz akár a parkban,téren,városban,utcán,buszon itt is tudsz egyedül menni (haverok nélkül) egy sétára és ismerkedhetsz. Ha van kutyád vidd el sétálni garantált a siker :) Növeld az önbizalmad, ismerd meg magad végezz önismereti teszteket ezek megmondják ki vagy és ha tudod milyen a személyiség típusod könnyebben tudsz ismerkedni. [link] A sulidban is probálkozhatsz majd. Keress egy olyan személyt akivel hasonló céljaitok és érdeklődési körötök van.Ne csak a külső szépségéért szeretsd az illetőt. Légy bátor nyitott mosolygós és akkor menni fog :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!