Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag manapság az összes tinilány vagy csúnya vagy ribi. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 20:51
11/33 anonim válasza:
Elég bunkóság ezzel illetni a lányokat! Én csúnya is és ribi is lennék, mégse vagyok lány, ki járna nekem is a tisztelet!! Nem csak a lányok ilyenek!
61F
12/33 anonim válasza:
NEM EGO.
De nem vagyok ribi, es nem is en vagyok a vilag legcsunyabb lanya.
Ehhez mit szolsz?:) 16/l
13/33 anonim válasza:
#5-ös azért ez durva túlzás csak napi 12 órát gépezek ;)
14/33 anonim válasza:
MMORPG!! aaaaaaaahw
Amúgy nem tök mindegy? ne erőltesd a kapcsolatot, mert akkor béna lesz és erőltetett, hagyd, hogy megtörténjen egyszer.. Ha meg nem lesz semmi, akkor 30 éves korodban műgusá válsz, ha szűz maradsz addig ^^
17F
15/33 anonim válasza:
Kérlek, ne általánosíts, nem mindenki olyan
L
16/33 anonim válasza:
Nos ,én mindkettő vagyok. Az egyik nem zárja ki a másikat,pls.
Fhúúúú... :'D
17/33 anonim válasza:
De hogy igaz, most komolyan. Nem két véglet van. Én pl mostanában ismertem meg egy gyönyörű lányt ( tenyleg gyönyörű, ebben az elvárásaim eléggé nagyok, és szinte semelyik lány nem tud neki megfelelni. De ő...) , és képzeld nem ribi, sőt a nagy bulikat, discokat sem szereti, nem adja magát könnyen és vannak elvárásai. Szóval egy igazi NŐ. Ugyh ezt felejtsd el. Nem igaz.
18/33 anonim válasza:
Szóval ha valaki nem jár bulizni és vannak elvárásai az már egy igazi nő? xDDD Na ne nevettess. Ja és örülünk hogy megosztottad a kis "love story"-dat, megyek is és beleírom a regényembe, remélem nem baj ha felhasználom :) Tuti best seller lesz!
19/33 anonim válasza:
Aki így gondolja, az elég szűk látókörű :)
20/33 anonim válasza:
Na, most... Én se csúnya, se szép nem vagyok; se ribi, se jókislány... :D na erre mondjatok valamit gyerekek :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!