Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag manapság az összes tinilány vagy csúnya vagy ribi. Ez igaz?
Nem igaz.
A kettő együtt is lehet.
23/F
én egyik se vagyok... úgyhogy nem, nem igaz :D
15/L
Es minden fiu vagy bunko vagy kocka...?
Ugyan mar. Nem ennyire fekete-feher a vilag.
1-es Made my day. :D
Biztos vannak olyan lányok csak én nem találom őket. :/
(Csúnya ember meg nincs csak ápolatlan/rosszul öltöző/sovány/kövér stb, minden csak akaraterő kérdése, bárkiből lehet szép. Legalábbis szerintem!)
17/f
#4: Csak hiszed. :DDD
Amúgy igen ,teljesen igaz kérdező.... Na ,de most őszintén... Valaki ,hogy nem lehet ennyire tisztába a világgal? Na és az ilyenek jönnek a tipikus "mai világ" szöveggel...
Van két szélsőség és ennyi? Az igen, ne legyél már ennyire nyitott a világra...
Létezik sokféle lány, nem kéne mindenkit egy kalap alá venni. Szerintem nyitnod kéne az emberek felé és megismerni őket. Ne hidd azt, amit sokan itt is, hogy a korosztályunk annyira romlott. Generációkkal előttünk sem lehetett sokkal jobb a helyzet, csak nyilván nem kötik az orrunkra, mert a szüleink, vagy amúgy is, miért ostorozná bárki saját magát? Vannak ilyen korban csalódások, ami természetes, emiatt pedig az egész generációt megbélyegzik néhányan, ez nem jó gondolkodás. Nem a fiúk vagy a lányok vertek át, hanem a fiú vagy a lány. Ez a korszak amúgy is a tapasztalatszerzésről szól, ritka, ha örökké tartó kapcsolat alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!