Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá egy ismeretlen lányra facen? Hogy ne tűnjek unalmasnak és tolakodónak.
Ha egy konkret vadidegenre rairsz, akkor irj barmit, tolakodo leszel. Ha van egy x hely, ahonnan ismered pl iskola, akkor beszelj vele par szot, meg mielott rairnal
Utana egyaltalan nem tunsz majd tolakodonak :)
Sehogy. Mert aki már arra szorul hogy neten ismerkedjen arról tudják a lányok hogy valami gáz van vele, mert a való életben nem talál párt.
Max a 12-13 évesek vevők az ilyenre, de csak azért mert még nem szívták meg gáz pasival.
Az utolsó komment nem annyira igaz.
Én pl a mostani páromat facebookon ismertem meg. Soha nem láttuk egymást.
Közös ismerősre írtam rá elsőnek h ki ez a lány.
Aztán rá a csajra.
és lám ennek már 1 éve és mintha tegnap jöttünk volna össze
21F
Én már írtam rá így lányra, meg lány is írt rám úgy hogy nem ismertem előtte! Ne felejtsd el hogy nincs mit vesztened, még ha tetszik is a lány. Légy mindig önmagad és ha ez nem tetszik a lánynak nem kell erőltetni, előbb utóbb ráfog jönni hogy ha megjátszod magad!
Csak lazán és őszintén :)
Sok szerencsét!
"Szia arra gondoltam hogy találkozhatnánk délután ha ráérsz meg ha van kedved :)"
vagy
"Van kedved eljönni vagy valamerre velem mert nagyon csinos vagy!?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!