Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól, nem merem őket elhívni találkozni, mert félek, hogy elutasítanak. Mit tudok ilyenkor tenni?
Figyelj, ezzel nincs mit tenni, meg kell próbálnod és ennyi. Na és ha valaki visszautasít? Nem dől össze a világ! Ő nem jött össze, majd próbálkozol megint. Ha ő se, na bumm, egyszer tuti összejön... Csak nem szabad feladni, és az első pár kudarc után úgy hozzáállni, hogy "na akkor az összes csaj egy p**, és én senkinek se kellek". Szóval ne tudd le rögtön az elején az egészet. Minél többet próbálkozol, annál több esélyed lesz arra, hogy valakivel működjön a dolog, és ne utasítson vissza. :) Ja és nem kell ám ezt úgy túlfilozofálni, ahogy sok fiú szokta. Nem kell semmit eljátszani, nem kell megjátszani magadat, az a jó, ha minél természetesebb tudsz maradni, és nem azt látjuk a srácon, hogy összesz*rja épp magát egy lány miatt. Ugyanolyan emberek vagyunk mi is, mint ti, csak a másik nemből. És ne játszd meg azt se, hogy mennyire nagyon király vagy, mert a menőzés a normális lányoknál nem szimpi. Szóval az izgalom ellenére próbáld minél inkább magadat adni nyugodtan, plusz értelmesen, természetesen beszélgetni. Persze tudom, hogy ez nehéz lehet, de minél többet próbálkozol, annál jobban belejössz. Eleinte biztos lesznek csalódások, de mondom, próbálkozni-próbálkozni, aztán majd összejön. Nekem legalábbis ez a véleményem.
Sok sikert! :)
20/L
Itt a megoldas komam! :)
https://www.youtube.com/watch?v=O70Ww9vzjvg
Amit meg hozza tennek, hogy semmikeppen se igyal. Lelazulni ugy tudsz a legjobban, hogy az eselytelenel nyugalmaval indulsz. Mikor mar nincs mit vesztened.
Ha az elutasitastol felsz, akkor felteles modban eled az eleted. Ismered a viccet, mikor a nyuszika el akarja kerni a medve funyirojat? Mire odeer mar ugy felporgeti magat, hogy elkuldi a medvet a fenebe. Te ugyan ezt csinalod, te nem kuldod el a lanyokat, hanem feluton visszafordulsz. Meg sem adod nekik az eselyt, hogy kedveljenek.
Valoban ugy van ahogy az elottem szolo irta.... a lanyok azt varjak, hogy te menj oda hozzajuk. Ez nem fog megvaltozni. Ok nem fognak neked konyorogni.... illetve ahhoz valami sportolonak szinesznek, vagy valami amerikanak kell lenned.
Sajnos fel kell vallalni az elutasitas lehetoseget! Ezek a gatlasok csak a te fejedben vannak egyebkent. Ha nem szolsz errol, a lanyok nem fogjak tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!