Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Számotokra mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számotokra mennyire taszító, ha egy lány gyerekes?

Figyelt kérdés
Szóval... én egy gyerekes lány vagyok. Imádom a rózsaszín dolgokat, izgatott vagyok, ha új helyre megyünk, még mindig lázba hoz egy játszótér vagy mozgólépcső, élvezem a 2-5 éves rokongyerekekkel játszást, az öltözködési stílusom se felnőttes, egyáltalán nem sminkelem magamat, plüssökkel alszokm, oda vagyok a dögönyözni-való állatokért, a hajamat alkalmanként két copfba fogom, kicsit naiv vagyok, és még sorolhatnám. Még nem akarok felnőni, szerintem ki kell élvezni azt a nagykorúságtól elválasztó pár évet, utána úgyis lesz több év tizedem felnőttként viselkedni. Ez mennyire visszataszító? :/
2016. júl. 23. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gyerekes vagy a stílusodat tekintve,de korodhoz képest legbelül érettnek tűnsz(az ember fogalmazásából sok mindent le lehet szűrni).

Szerintem-ahogy te is említetted-nem akarsz felnőni,de legbelül már érettebb vagy a korosztályodnál és ezt ezzel a kislányos stílussal próbálod palástolni. De lehet tévedek:)

2016. júl. 25. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez a bajom, imádom a rajzfilmeket, mindet, a cartoonon főleg, van egy transformers pólóm amit le se vennék, nem érdekelnek a nőiességgel kapcsolatos dolgok, és úgy érzem ha felnövök ez mind nem fog beleférni az életembe, képregényeket olvasni meg ilyenek. Azért egyszer majdcsak kinövöm, vagy nemtudom mi lesz. :) 15/L
2016. aug. 23. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!