Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek? Lassan a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek? Lassan a 17 éves leszek (lány vagyok:D) és nincs barátom. Évekkel ezelőtt volt, annak csúnya vége lett, azóta meg semmi se jön össze.

Figyelt kérdés

Eléggé fiús stílusom van, imádom a focit, benne vagyok minden baromságban, de Ő valahogy nem talál meg. A családom meg a barátaim folyton piszkálnak, hogy tuti ezer pasi fut utánam, le se tudom vakarni őket, de ez nem igazán így van. Sőt, igazából ilyen téren durván egyedül vagyok.

Elsősorban fiú válaszokat várok, hogy ti hol ismerkedtetek meg a barátnőtökkel, vagy hol ismerkednétek? Ha láttok egy szimpatikus lányt, oda mertek hozzá menni? Nem akarok kezdeményezni, hisz azt a fiúnak kell, de már nem akarok egy helyben toporogni...

2016. júl. 22. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van Veled mostanában, férjhez mentél már?

szept. 6. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!